AKJUMEN

Plast tallerkner og bonruller - Stort udvalg

Der er hos Hammer Hansen A/S altid gode muligheder for at handle, hvis man søger kvalitetsrigtige kontorartikler og meget andet. Det brede sortiment byder bl.a. på bonruller og engangs plast tallerkner, som fås til konkurrencedygtige priser.

Bonruller og Dankort ruller - Bestil fra Hammer Hansen A/S

Hammer Hansen A/S er udbyder af en lang række forskellige kontorartikler og tilbehør, som fås til gode priser. Der tilbydes bl.a. bonruller og kasseruller, som benyttes til kasseapparater og strimmelregnere. Der fås forskellige størrelser, så du altid kan finde den korrekte størrelse af bonruller, til din maskine. Bonrullerne tilbydes med eller uden termotryk, samt at der også fås ruller til Dankort-maskiner o. lign. Der fås hos Hammer Hansen A/S altid 1-3 dages levering, hvor der tilbydes levering med GLS eller egen varebil, hvis man befinder sig på Sydfyn. Med de forskellige bonruller fås en god rulle, hvor der kan bestilles større mængder ad gangen. Læs mere på hammerhansen.dk og find de rigtige løsninger til dig.

Engangs plast tallerkner - Fantastiske stykpriser på hammerhansen.dk

Hammer Hansen A/S tilbyder også et godt udvalg af engangs plast tallerkner, til gode priser. Ligeledes fås der meget andet engangs plast service, hvis man ønsker en hurtig oprydning efter et arrangement. Engangs plast tallerknerne fås i forskellige mængder, så du kan købe lige den mængde du skal bruge, til din fest eller arrangement. Med det forskellige engangsservice sikres en nem og hurtig på- og afrydning af bordene, hvor servicen blot kan smides ud efterfølgende og ikke kræver nogen form for opvask. Der findes bl.a. paptallerkener, plastikkrus, drikkebægre, bestik og meget andet, så man altid er dækket ind til enhver slags fest eller arrangement. Undersøg dine muligheder yderligere på hammerhansen.dk og find de bedste løsninger til dine behov.

Besøg Hammer Hansen A/S allerede i dag, hvis du er på udkig efter forskellige produkter til arrangementer eller i din butik.