AKJUMEN

Remo trommeskind og trommer til professionelle findes hos Slagtøj Centret

Slagtøj Centret er dansk specialist i slagtøj. Deres brede og varierede udvalg omfatter både klassiske instrumenter, brugte instrumenter, percussion og ikke mindst masser af viden. Det store værksted er anerkendt i hele Norden og står altid klar med en hjælpende hånd. Læs meget mere om det store udvalg af trommer og Remo trommeskind herunder.

Spil på trommer fra Yamaha

Udvalget af trommer omfatter både akustiske og elektroniske modeller. Slagtøj Centret er dansk specialist i slagtøj og har derfor Danmarks bedste udvalg af trommer til øvede og nybegyndere. Med mere end 40 års erfaring har de nemlig været med fra start, og har derfor også landets bredeste erfaring med netop trommer og alt det nødvendige og spændende tilbehør. Akustiske trommer fås naturligvis fra verdens førende producenter, der udelukkende fokuserer på kvalitet og holdbarhed. Dette betyder dog ikke nødvendigvis, at priserne ligger i den dyre ende af skalaen. Slagtøj Centret forhandler nemlig alt fra begyndersæt til high-end trommesæt, der selvfølgelig er prissat derefter. Trommer fra Tama, Yamaha og Gretsch er alle at finde i kataloget, ligesom at modeller, der passer forskellige former for genrer også er en mulighed. Som trommeslager er det nemlig vigtigt, at du spiller på et instrument, der ikke bare passer dine behov, men også er bygget i ordentlig kvalitet af producenter du kan stole på.

Powerstroke Remo trommeskind giver den bedste lyd

Efter trommesættet er på plads, bør du også altid overveje at investere i trommeskind i en ordentlig kvalitet. Remo trommeskind er nogle af markedets bedste og mest innovative produkter. Remo trommeskind er nemlig det originale trommeskind som vi kender det i dag, og har været det i alle de 60 år firmaet har eksisteret. Remo trommeskind er navngivet efter den lyd de giver. Skind som Smooth White, Powerstroke eller Controlled Sound er derfor alle trommeskind med lydbilleder, der passer disse navne. De mange typer af Remo trommeskind dækker derfor bredt, sådan at du kan finde netop det navn, og den lyd, der passer perfekt til den musik du spiller. Disse fås ligeledes i farver, sådan at du kan komme til at spille på trommesæt med masser af charme og personlighed. Udvalget fra dette mærke dækker dog meget mere end bare Remo trommeskind. Remo percussion er for eksempel også at finde, der er specielt kendt for udvalget af rammetrommer og spirituelle trommer. Remo percussion er dog især prissat for deres fantastiske syntetiske skind, der imiterer lyden af naturskind helt perfekt.

Find dette brede og specialiserede udvalg på ww.slagtojcentr.dk. Ønsker du at besøge det flotte værksted på Frederiksberg er dette naturligvis også en mulighed. Bor du dog ikke lige i nærheden bliver kontakt på telefon, e-mail eller sociale medier selvfølgelig også taget imod med åbne arme.