AKJUMEN

Renovering / ombygning af alm. hus og sommerhus nær Tarm og Ringkøbing - Hansen & Larsen

Hansen & Larsen er en entreprenørvirksomhed med base i Skjern. Hvis du skal bruge et tilbud på ombygning af hus eller renovering af sommerhus, så læs med her.

Har du drømme vedr. ombygning af hus?

Søger du et tilbud på ombygning af dit hus i Tarm, Ringkøbing eller Skjern? Hansen & Larsen er eksperter i både store og små byggeprojekter, og har mange ombygninger i deres portefølje i løbet af deres 50 år som entreprenørfirma. Når du skal ombygge huset, så skal du spørge dig selv, om huset trænger til en renovering, en udbygning eller måske begge dele. I forbindelse med renovering kan en facaderenovering nogle gange gøre underværker og få huset til at fremstå som nyt igen, men hvis der er problemer med de indre konstruktioner, så er det en ordentlig renovering, der skal til. Ved en indre ombygning af huset kan du få udnyttet dine kvadratmeter bedre, men hvis du trænger til mere plads, så skal der en tilbygning til. Hertil har de også ekspertisen og deres tegnestue vil hurtigt kunne skitsere en passende ombygning af dit hus efter dine ønsker og drømme.

Renovering af sommerhus i Vestjylland til alle danskeres behov

Søger du et entreprenørfirma til renovering af sommerhus? Sommerhuset kan trænge til en overhaling eller en opfriskning enten indendørs eller udendørs. En facaderenovering af sommerhuset kan gøre underværker, men hvis der er problemer med husets konstruktioner, fx fugtskader, utætte vinduer, dårligt tag etc. så skal der måske et større renoveringsprojekt til. Lad Hansen & Larsen kigge på det. Deres ekspertise er bred inden for forskellige håndværkerfag og de har helt sikkert en plan for renovering af dit sommerhus. De har mange års erfaring med byggeri og renoveringsprojekter af både huse, sommerhuse, industribygninger samt landbrugsbygninger. Når du opstarter et projekt med dem som entreprenør, så bliver du sat i forbindelse med en dygtig projektleder, som står ved din side igennem hele processen - fra den første skitse er tegnet til den sidste tagsten er lagt. Du kan læse mere på hansenlarsen.dk om virksomheden og finde udtalelser fra deres tidligere kunder og bygherrer.