AKJUMEN

Reparation af aircondition og dækopbevaring i Bramming hos Lundager Carservice

Lundager Carservice har mange års erfaring som autoværksted og tilbyder mange forskellige slags services. Læs bl.a. om dækopbevaring og om reparation af aircondition.

Dækopbevaring og dækskifte hos specialist

Når du skal have skiftet dine dæk fra sommer- til vinterdæk eller omvendt, så står Lundager Carservice klar til at hjælpe dig i Bramming. Værkstedet ligger ikke langt fra Esbjerg, Ribe og Vejen og klarer mange forskellige slags services til gode priser. De skifter lynhurtigt dine dæk og de tilbyder gode priser på dækopbevaring pr. halve år. På den måde kan du få opbevaret dine vinterdæk hos dem om sommeren og dine sommerdæk hos dem om vinteren, og det er et super tilbud, for på den måde slipper du for at have fire tunge bildæk liggende ude i garagen. Deres dækhotel sikrer dig, at dine dæk altid er på værkstedet og opbevares korrekt. På den måde skal du ikke slæbe dem til og fra værkstedet hvert halve år, når du skal have skiftet dæk. Læs mere om deres dækskifteservice og dækopbevaring på lundagercarservice.dk, hvor du helt sikkert kan finde hjælp.

Reparation af aircondition tæt på Esbjerg - Klik ind på www.lundagercarservice.dk

Lundager Carservice har også mange års erfaring med reparation af aircondition i mange forskellige slags biler, og de kan hjælpe dig med reparationen af din AC, hvis den trænger til det. De har forskellige specielle maskiner, som kan suge vakuum og tjekke systemet for utætheder. De kan påfylde kølevæske så systemet kører igen optimalt. Der er også forskellige filtre, der skal tjekkes i forbindelse med reparation af aircondition, og dem kan de tjekke og skifte hvis det bliver nødvendigt. Der kan også opstå bakterier eller skimmelsvamp i systemet, på grund af de skiftende temperaturer, og hvis dit aircondition system lugter mærkeligt, så kan du få det tjekket for skimmelsvamp og på den måde sikre dig, at der ikke er usunde bakterier eller svampe i systemet. Hvis du søger gode priser på reparation af aircondition, så er det et godt værksted at henvende sig på, for de har mange års erfaring med den slags komplicerede reparationer.