AKJUMEN

Rødvin og rosévin fra Spanien og Australien hos Masawine

Rødvin fra Australien har en kortere, men interessant historie. Masawine sælger udsøgt vin fra hele verden. Se bl.a. det forårsfriske udvalg af rosévin fra Spanien online på masawine.dk.

Rødvin fra Australien med GSM sammensætningen

I Australien er de første vinplantager sporet tilbage til slutningen af det 18. århundrede, men i forhold til kvalitetsvin, som vi kender det fra Australien i dag, så startede det først omkring 1950’erne. I dag har de forskellige vinplantager i Australien specialiseret sig i forskellige typer, og der produceres også en del Rødvin fra Australien. Det stabile og varme klima i Australien betyder, at der er stor konsistens fra år til år. Nogle vinproducenter ændrer endda lidt på sammensætningen, så det ikke er en identisk vin fra to årgange. Rødvine fra Australien er kendetegnet ved blandingen GSM, der er en kombination af druerne Grenache, Shiraz og Mourvedrè. På masawine.dk finder du gode tilbud på eksklusiv rødvin fra ”Down Under”, hvor der er yderligere besparelser ved at vælge pakker med seks styks. Hvis du er forelsket i Australien og rødvin fra landet af, så er Masawine en god forhandler at kende til. Der sælges også masser af vin fra europæiske lande.

Rosévin fra Spanien til gode priser på masawine.dk

Europa har en lang vintradition, og rosévin dyrkes også i forskellige lande som fx Spanien. Det sydlige land ved Middelhavet er primært opdelt i tre zoner i forhold til vinen med forskellige karakteristika. Hos Masawine finder du rosévin fra Spanien fra distrikter som Rioja, Campo de Borja, Manchuela og også Ribera del Duero. Spansk rosévin er et populært valg, hvis man ønsker en forårslækker vin til de solrige dage på terrassen. På masawine.dk kan du spare ved at foretage storkøb med seks af gangen. Så har du altid en rosévin fra Spanien liggende på lager, når der er en anledning. På masawine.dk finder du også en rosé smagekasse, som byder på nogle interessante udgaver og kan være med til at udvide din smagshorisont.

Bestil vine fra hele verden. Australien er siden 50’erne blevet berømt for kvalitetsvin, som nydes i restauranter i hele verden. Køb rødvin og hvidvin fra dette land. Masawine tilbyder også rosévin fra en rig mængde af lande heriblandt Spanien. Se de forskellige tilbud på masawine.dk.