AKJUMEN

SEAT Leon og Tarraco - To perler fra denne bilproducent

Drømmer du om en SEAT Tarraco eller Leon? Køb nyt og brugt hos Storgaard Biler nær Varde og Esbjerg. Denne forhandler tilbyder også en del fra Hyundai inkl. i10, i20 og KONA. Du vælger selv, om du vil privatlease, erhvervslease, købe nyt eller købe brugt. Se mere info om bilerne på storgaardbiler.dk.

Køb og lease SEAT Tarraco på storgaardbiler.dk

Med SEAT Tarraco får du masser plads og en rigtig flot og stilfuld bil. Det er en bil, hvor der er plads til hele børnefamilien, uanset om I skal en tur ud til mormor, eller turen går sydpå til Frankrig. Det store soltag gør det oplagt at lukke lyset ind oppefra, og hos Storgaard Biler har du en masse tilvalg, som kan gøre din SEAT Tarraco lidt mere lækker. Ønsker du at lease i stedet for at købe? Få en rigtig god pris på SEAT Tarraco privatleasing og erhvervsleasing med en lav førstegangsbetaling og et lavt månedligt beløb. For mange mennesker er leasing mere favorabelt end køb, men det er naturligvis en vurderingssag fra familie til familie. Uanset om du ønsker at købe eller lease din nye SEAT Tarraco, så kom forbi Storgaard Biler, der ligger lige imellem byer som Esbjerg, Ribe, Varde, Holsted og Vejen. Du finder bilhuset i Bramming.

SEAT Leon - Lease eller køb den hos Storgaard Biler

Den ikoniske familiebil SEAT Leon er også tilgængelig hos Storgaard Biler. Bestil en prøvetur allerede i dag, og prøv denne stilede familiebil. Med SEAT Leon er der både rettet fokus på funktionalitet og design, og hvis du ønsker at skumme fløden lidt ekstra, så er dette også muligt med ekstra features på storgaardbiler.dk. Derinde finder du lidt info om de mulige tilvalg. Få eksklusive ekstra features, så du kan tilpasse SEAT Leon til dine og din families behov. Det er den perfekte familiebil, uanset om turen går til Berlin eller blot til badmintonhallen for at læsse ungerne af. Med SEAT Leon er der ekstra rummelighed, som kan tilpasses jeres behov. Det er en særdeles fleksibel bil, hvilket er en af de primære grunde til, at den står så højt på mange danske familiers ønskeliste.

Læs mere om SEAT Leon og SEAT Tarraco online på www.storgaardbiler.dk.