AKJUMEN

Sikkerhedsudstyr online - Ørepropper og åndedrætsværn

Sikkerhedsgiganten forhandler ørepropper, åndedrætsværn og andet inden for beskyttelse. Du finder Danmarks største sortiment på sikkerhedsgiganten.dk.

Ørepropper til skarpe priser!

Vælg mellem helt almindelige skumgummi ørepropper, eller køb unikke løsninger med bøjle eller snor til at beskytte din hørelse. Sikkerhedsgiganten forhandler både ørepropper til engangsbrug og til flergangsbrug. Ja, du kan sågar købe en dispenser til ørepropper samt refills af disse - perfekt til den støjende arbejdsplads. Man har som arbejdsgiver en række lovpligtige ansvar for at sikre medarbejderne et ordentligt arbejdsmiljø. Det giver god mening at tilbyde ørepropper til engangsbrug, som medarbejderne blot kan tage på, når en støjende opgave påbegyndes. Du får nogle af de bedste priser hos Sikkerhedsgiganten, og du sparer fragten på mellem og store ordrer!

Stort udvalg af åndedrætsværn hos Sikkerhedsgiganten

Køb hos Sikkerhedsgiganten, og nyd af fordele som hurtig levering og ekspert kundeservice. Dette gælder også for udvalget af åndedrætsværn, ligesom det er normen i de mange andre kategorier på www.sikkerhedsgiganten.dk. Klik dig til åndedrætsværn inddelt i mange underkategorier grundet størrelsen af sortimentet. Sikkerhedsgiganten leverer alt i halvmasker, helmasker, filtrerende ansigtsmasker og rensemidler til at holde de forskellige anordninger rene og hygiejniske. Sortimentet byder også på tilbehør til åndedrætsværn samt opbevaring. Man skal naturligvis prøve at minimere luftforureningen så meget som muligt, så åndedrætsværn slet ikke er nødvendige. Nogle gange er det dog ikke muligt at gøre 100 %, og her skal man ud og investere i åndedrætsværn til medarbejderne, så man kan sikre gode arbejdsvilkår, og så medarbejderne ikke ender nedslidte og med stor chance for at pådrage sig en kronisk lungesygdom som KOL eller lungekræft. Køb ind til gode priser online på sikkerhedsgiganten.dk.

 

Gode åndedrætsværn er med til at beskytte medarbejderne samtidig med, at en vis komfort vedligeholdes. Derfor skal du nøje overveje hvilken type, er bedst at benytte til den pågældende situation. Hos Sikkerhedsgiganten er det eksperter, der står bag rattet, som også forhandler og vejleder i køb af ørepropper samt andre former for øreværn.