AKJUMEN

Tapas og frokostordning ud af huset til alle virksomheder i KBH - madkonceptet.dk

Prøv tapas ud af huset, hvis festen skal stå på usædvanlig lækker mad. Fordi hos Madkonceptet sørger de nemlig for spanske retter lige til døren. De kan også hjælpe med catering i det daglige til de firmaer, der kigger efter en frokostordning. Firmafrokost er et speciale, og der er altid noget nyt hver dag hos madkonceptet.dk.

Nem tapas ud af huset - autentisk og rigtig lækker!

Det er selvfølgelig muligt at få autentisk tapas til døren med Madkonceptet, der leverer tapas ud af huset. Der er naturligvis fokus på ingredienserne. Ja, råvarerne skal være af en høj kvalitet, og teknikkerne skal være finpudset. Hos Madkonceptet ved de i den grad, hvordan man laver en fuldkommen tapas, der kan noget. Det er tapas ud af huset, som løfter stemningen og skaber den specielle stemning, som man finder på et spisested i Barcelona eller en hvilken som helst anden spansk by. Nyd den gerne med vin eller en spansk øl, der komplimenterer tapasretterne fuldkomment. Finger-food som tapas kan bl.a. bestilles til casual begivenheder, hvor der skal være lidt at nipse af, men der er nærmest ikke en lejlighed, hvor tapas ikke passer til. For at få mere viden omkring spanske specialiteter, skal du blot tage kontakt til Madkonceptet. Det kan du let gøre online vha. madkonceptet.dk.

KBH firmafrokost altid med gode råvarer

De er dygtige til at levere fremragende firmafrokost i det daglige. Ja, du bliver nødt til at opleve den service, som Madkonceptet tilbyder. Deres frokostordning er til København. Bestil frokostbuffet til hele Storkøbenhavn nemt online. Folk, som ikke ønsker svinekød, eller som har specielle allergener, forsynes ganske gratis med noget lækkert, som de også kan spise. Sådan er det selvfølgelig også for vegetarer og veganere. Spiser du ikke kød? Det er lig med nul problemer hos Madkonceptet, og det er ganske gebyrfrit. Hvorfor ikke kontakte www.madkonceptet.dk i dag for at høre mere om deres frokostordning og deres gode servicevilkår? De leverer til hele KBH og altid punktligt.