AKJUMEN

Udendørs skraldespande samt borde og bænkesæt fra førende europæisk leverandør

Hos ZENZO har de stor erfaring med at levere udendørs skraldespande til kommuner og offentlige institutioner. De er også specialist i borde og bænkesæt samt andet byrumsinventar. Denne internationale virksomhed er nem at samarbejde med og tilbyder et væld af løsninger, som med garanti også passer ind i de visioner, som de enkelte kommuner har. Hvis du kigger efter terrorsikring, rygeskur etc., så besøg også zenzo.dk online.

Udendørs skraldespand til affaldssortering i byrummet - ZENZO

Tag et kig på de nærmest uendelige muligheder inden for udendørs skraldespande på zenzo.dk, der leverer vidt forskellige design og størrelser. Affaldssortering er noget, som er blevet sat i fokus på kommunalt og nationalt plan. Bestil en udendørs skraldespand til batterier, plastik, pap osv. på www.zenzo.dk, som også kan dække dit behov. Moderne affaldssortering er vigtigt for at redde vores miljø. ZENZO tilbyder bl.a. udendørs affaldsspande i robust plastik, som er lette. Det gør det derved enklere at tømme affaldsspandene. Se kataloget online, og vælg de rette udendørs skraldespande til offentligheden, men også til erhverv.

Se udvalget af borde og bænkesæt til offentligheden på www.zenzo.dk

Kombinationen af bænk og bord er oplagt mange steder i det offentlige byrum. ZENZO forhandler borde og bænkesæt, som også kan kombineres med andre funktioner. Det kunne f.eks. være borde og bænkesæt i kombinationer med plinter. Når man er på udkig efter nye borde og bænkesæt til kommunen, så er det klart, at design har meget at sige. Nogle bydele har et klassisk og antikt look, mens andre steder er topmoderne. De borde og bænkesæt, du vælger, skal naturligvis afspejle dette, og hos ZENZO finder du modeller til alle områder i din by og kommune. Bestil også byrumsmøbler i andre kategorier, og vælg imellem løsninger til erhverv. Det er let at bladre igennem de favorable muligheder på zenzo.dk, som har samlet det hele online.

Se det gode udvalg af udendørs skraldespande samt borde og bænkesæt på www.zenzo.dk, hvor det er nemt at få rådgivning.