AKJUMEN

Vælg miljørigtige løsninger når det kommer til affaldssortering

Med alt det affald, der hver dag bliver smidt ud rundt om i verden, er det vigtigt, at vi sorterer det rigtigt og efterfølgende håndterer det effektivt. ZENZO kan sørge for at opsætte et affaldssystem i blandt andet lejlighedskompleks og nærområder. Det gør det nemmere at sortere restaffald, pap, plastik, m.m. Men som forbruger kan man også passe endnu bedre på vores natur og jordklode ved at skifte de traditionelle plastikaffaldsposer ud med bioposer.

Få et affaldssystem til nærområder som boligkompleks

Med forskellige indendørs- og udendørs affaldssystemer kan man få lige netop den løsning, der passer til netop der, hvor man bor. Især er udendørs affaldssystemer blevet mere og mere eftertragtede. De står snart ved alle lejlighedskomplekser og lejlighedsopgange. Et affaldssystem gør det ikke kun nemt at sortere sit affald ud fra, hvad der står beskrevet ved hver skraldespand. Det gør det også nemmere og mere trygt at vide, at når skraldet bliver hentet, bliver det sorteret og håndteret på en måde, der er miljørigtig. Faktisk kan en stor del af affaldet, der bliver smidt ud, blive genbrugt eller blive brugt som ressourcer, når man vælger et affaldssystem fra www.zenzo.dk. Det er en virksomhed, der har et stort indgående kendskab til miljøbevidste løsninger og kan hjælpe med at få opsat et affaldssystem lige netop der, hvor du bor eller har brug for det. Hvis det har interesse at være med til at redde vores jordklode og vores natur, kan ZENZO hjælpe med alle behov og ønsker. Dermed kan du og andre være med til at fremme bedre affaldssortering gennem alt lige fra et affaldssystem til bioposer.

Væk med plastikposer og ind med bioposer fra ZENZO

Har man allerede et smart og effektivt affaldssystem, der hvor man bor, så bør man også fremover ty til bioposer frem for plastikposer. Man kan bruge bioposer til mange formål og fås derfor både som affaldsposer, hundeposer, bæreposer, fryseposer, osv. Det er en mere miljørigtig løsning og de er lavet i høj kvalitet. Men hvad er det ved bioposer, der gør dem til et mere bæredygtigt valg? Bioposer er vigtige, gode og naturlige valg, da de først og fremmest er nedbrydelige og komposterbare. Sagt med andre ord, så efterlader bioposer ikke mikroplast og forurener ikke, når madaffald indsamles og poserne nedbrydes. Poserne er nemlig produceret primært af nedbrydelige og komposterbare materialer såsom polyester, vegetabilske olier og stivelse. Så skift de gamle, forurenende plastikposer ud til fordele for bæredygtige og bedre poser hos ww.zenzo.dk, hvor man kan finde og få hjælp til alverdens løsninger.