AKJUMEN

Vendemus tilbyder mediesalg til nichemedier

Mediesalg til nichemedier! Hos Vendemus er man dedikeret til nichemedier, som ønsker at få gang i annoncesalget til deres publikationer eller onlineplatforme. Deres store portefølje vidner om en succesfuld forretning, der er baseret på stort strategisk know-how og en tæt personlig relation til deres klienter.

Samarbejd med erfarne annoncører i mediesalg

Mediesalg er aldrig så simpelt som det lyder! Det kan derfor vise sig fordelagtigt at indgå et samarbejde om mediesalg med en forretning som Vendemus, vis fornemmeste formål er at opnå et stabilt salg af annoncer, der passer netop dit medie og dets specifikke læsere. Hos denne virksomhed er der nemlig aldrig tale om kortsigtede løsninger og hurtige penge, men i stedet langsigtede samarbejde, der foranlediges af en tæt personlig kontakt med annoncørerne og deres behov for mediesalg. Deres samarbejde foregår ofte over årrækker, hvor mediesalget, tilpasses netop den hastighed og volumen, der passer den pågældende markedssituation. Det personlige samarbejde er også en kerneværdi, der vægtes højt hos netop dette annoncebureau. Hvis forholdet til en klient holdes tæt, kan man nemlig indgå et samarbejde, der er baseret på tillid, hvilket i sidste ende uden tvivl medvirker til et bedre mediesalg. Personlig kundekontakt og den rette tillid kan yderligere fremme en samarbejdsform, der er defineret efter medieudgivernes specifikke behov. Hos Vendemus arbejdes der nemlig aldrig bare efter skabeloner, fordi fokus i stedet ligger på, hvorvidt du som klient har specielle ønsker til rapportering, kommunikation, fakturering eller økonomisk flow.

 

Stol på Vendemus’ teknikker i mediesalg

Mediesalg med Vendemus i ryggen er derfor en forretning, der er til at stole på — et faktum, der kun bakkes op af deres store portefølje af både erhvervsmedier og forbrugermedier. De mange medier, der har indgået et samarbejde med Vendemus om mediesalg, er alle rettet mod meget specifikke nicher. Dette er en anden hjørnesten hos netop dette annoncebureau. Vendemus er nemlig dedikeret til nichemedier, og har derfor stor erfaring med hvad det vil sige at målrette mediesalg mod specifikke målgrupper og deres specifikke præferencer. For eksempel arbejder Vendemus med mediesalg til magasinet SKØN. Netop dette magasin er Danmarks største og mest læste skønhedsmagasin, der udkommer 10 gange årligt og fås gratis i Matas’ 275 butikker landet over. Dette magasin handler ikke om at efterstræbe urealistiske skønhedsidealer, men fokuserer i stedet på at hylde mangfoldighed og skønhed i alle dets udtryk. Vendemus kan gå ind og bruge al denne information til at skræddersy et mediesalg, der passer perfekt på netop denne målgruppe og hvor denne befinder sig i landet. Dette kræver dog en stor livs- og erhvervserfaring, hvorfor alle medarbejdere hos Vendemus har relevante lange uddannelser og en gennemsnitsalder på 43 år.

 

Find flere eksempler på nichemedier i den brede medieportefølje på vendemus.dk, hvor du ligeledes kan læse i detaljer om deres mange succesfulde strategier når det gælder annonce- og mediesalg.