AKJUMEN

Direkte Import - Alt i havemøbelsæt og retro havemøbler

Ligegyldigt om du er til et moderne og splinternyt havemøbelsæt eller til romantiske retro havemøbler, er Direkte Import garanteret noget for dig. Den fynske forhandler har nemlig et stort sortiment af møbler til have og hus, ligesom de også er et besøg værd, hvis du er på udkig efter brugskunst og meget, meget mere. Bliv klogere på det populære foretagende her.

På direkteimport.dk finder du havemøbelsæt

Selvom Danmark ikke er synderligt kendt for varme temperaturer og mange solskinstimer, er det ikke ensbetydende med, at vi danskere ikke bruger mange timer i vores haver – snarere tværtimod. For hvis der er noget, som vi er kendte for her i vores lille land, er det hygge. Og uanset om adressen hedder Bornholm, Bogense eller Buddinge, elsker vi at hygge os med vores familie og venner i vores haver. Derfor bør alle haveejere med respekt for sig selv have et solidt, smukt og funktionelt havemøbelsæt i haven. For et havemøbelsæt er ikke bare et havemøbelsæt, hvilket de selvfølgelig godt er klar over hos Direkte Import, der forhandler et stort og imponerende udvalg af kvalitetshavemøbler. Klik selv ind på deres hjemmeside, direkteimport.dk, og se det unikke sortiment af havemøbelsæt med dine egne øjne.

Spændende retro havemøbler til attraktive priser

Mange af de besøgende på hjemmesiden spærrer især øjnene op, når de ser de smukke retro havemøbler, der er blandt nogle af Direkte Imports mest populære produkter. Med retro havemøbler kan du give din have, altan eller terrasse et romantisk tvist og et personligt prik over i’et. Direkte Import sælger dog ikke blot deres produkter (som fx retro havemøbler) online. De har nemlig også en smuk butik og et hyggeligt showroom centralt placeret i Danmark. For tager du til Vissenbjerg på Fyn, byder de dig velkommen til et sandt slaraffenland af smuk brugskunst, skønne møbler og romantiske retro havemøbler. Køb dine retro havemøbler hos Direkte Import allerede nu og gør din have endnu smukkere.