AKJUMEN

Find alt lige fra klassiske badeværelsesfliser til fliser med betonlook hos Flise Bent

Flise Bent sælger mange forskellige flotte klinker og fliser. Læs bl.a. om klassiske badeværelsesfliser og om fliser med betonlook her.

Fliser med betonlook

Flise Bent sælger et hav af forskellige fliser og klinker til både indendørs og udendørs brug, så hvis du drømmer om fliser på væggene eller nyt badeværelse, så er det et perfekt sted at søge inspiration. Der er mange forskellige slags klinker i forskellige materialer, bl.a. mange forskellige keramiske, som er enormt holdbare og slidstærke og som egner sig godt til vådrum. Der er også fliser med betonlook, som kan give noget helt særligt til et rum. Fliser med betonlook kommer i mange forskellige farver og størrelser, og hvis du har mest lyst til et finmasket flisenet, så kan det sagtens ordnes. Der er også mange forskellige mosaik fliser i butikken, hvor du helt sikkert vil kunne finde lige det, du skal bruge til den perfekte indretning. Se på de forskellige flotte fliser med betonlook på hjemmesiden flisebent.dk, hvor du kan finde lige det, du skal bruge af fliser og klinker.

Klassiske badeværelsesfliser

Flise Bent sælger selvfølgelig også klassiske badeværelsesfliser i keramik, og disse er enormt slidstærke og funktionelle. Keramiske badeværelsesklinker er ikke til at slide ned, og de er super lette at holde rene og flotte, da de er helt glatte og hårde og sagtens kan holde til hårde rengøringsprodukter og til at blive skurret. Der er mange forskellige klassiske badeværelsesfliser i butikken, og de kan praktisk taget ikke slides i stykker, da glaseret keramik er enormt hårdt. De er desuden 100% vandtætte og sikrer et sundt vådrum, som ikke laver vandskader i huset. Når du skal indrette badeværelse har du både mulighed for at vælge de klassiske badeværelsesfliser i keramik, men også fliser i natursten. De kan være enormt flotte, men kræver lidt mere vedligeholdelse og er heller ikke nær så slidstærke. Du kan finde det store udvalg på siden, hvor du sikkert kan blive inspireret til dit nye badeværelse.