AKJUMEN

Håndlavede trapper og New Yorker brusedøre fra designervirksomheden First Floor CPH

Hvad end man drømmer om en unik og smuk håndlavet trappe, eller en ægte New Yorker brusedør, er First Floor CPH et godt sted at kigge forbi. Den danske designer virksomhed har virkelig en fantastisk evne til at skabe unikke og funktionelle design, der vil passe perfekt ind i den moderne og velindrettede bolig. Samtidig sørger de for at anvende gode kvalitetsmaterialer, der sikrer at man har glæde af sin nye New Yorker brusedør eller håndlavede trappe i mange år. Læs mere herunder.

Få et unikt look med en ægte New Yorker brusedør

Hvis man er ude efter et unikt look på badeværelset, er en New Yorker brusedør en god måde at opnå det. En New Yorker brusedør vil især passe godt ind i en lidt mere moderne indretningsstil, men kan dog også sagtens kombineres med et lidt mere retro-look på badeværelset, hvis man ved lidt om indretning.

Uanset hvordan du har planer om at inkorporere din nye New Yorker brusedør på dit badeværelse, er www.firstfloorcph.dk et godt navn at have med i sine overvejelser, når man skal købe ny New Yorker brusedør. Som med mange andre typer interiør til boligen, står virksomheden bag en række New Yorker brusedøre, der både ser vældig flotte ud, og vil kunne holde i mange år.

De tilbyder også håndlavede trapper med mange muligheder

Kataloget fra First Floor CPH byder i øvrigt også på et væld af andre smukke design. Det gælder også inden for kategorien håndlavet trappe. Er I på udkig efter en unik, og samtidig holdbar håndlavet trappe, vil en model fra den danske virksomhed helt sikkert leve op til jeres ønsker. Mulighederne indenfor håndlavede trapper inkluderer blandt andet kvartløbstrapper, ligeløbstrapper, håndlavede rundetrapper med mere.

Klik eventuelt forbi virksomhedens hjemmeside hvis din interesse er vakt, og du vil kigge nærmere på kataloget med håndlavede trapper eller New Yorker brusedøre.