AKJUMEN

Her finder du bl.a. en løvsuger på benzin og en løvblæser med batteri i høj kvalitet

Er du på udkig efter de helt rette havemaskiner? I så fald står Bahn-Larsen klar med et lækkert udvalg af havemaskiner, der passer til dit behov. Det store sortiment byder blandt andet på løvsugere på benzin og løvblæsere med batteri som du kan læse mere om nedenfor.

Super effektiv løvsuger på benzin

Der findes en lang række af maskiner til havearbejde, der kan gøre havearbejdet lettere og en smule mere overkommeligt. Hos Bahn-Larsen finder du et stort udvalg af disse maskiner. Bahn-Larsen har igennem mere end ti år, ført havemaskiner i høj kvalitet til skarpe priser. En af de maskiner, der især kan komme dig til gode i dit havearbejde, er en løvsuger og hos Bahn-Larsen finder du et stort udvalg af forskellige modeller – hvad enten du er på udkig efter en løvsuger med batteri eller en løvsuger på benzin. Med en løvsuger på benzin behøver du aldrig nogensinde bekymre dig om, hvorvidt der er nok strøm på maskinen. Løber din løvsuger på benzin tør for brændstof, kan du hurtigt genopfylde tanken, i stedet for at skulle vente på, at et batteri er opladt. Du kan være sikker på, at du får en løvsuger på benzin som du er tilfreds med, når du handler hos Bahn-Larsen. Først og fremmest får du masser af løvsuger for pengene, i en god kvalitet, men derudover får du også professionel rådgivning af erfarne medarbejdere fra Bahn-Larsen, der hjælper dig med at finde den helt rette løvsuger på benzin til dine behov.

Smart løvblæser med batteri

Er du på udkig efter en løvblæser, fører Bahn-Larsen også et stort udvalg af forskellige modeller i høj kvalitet og til en skarp pris. Med en løvblæser kan du hurtigt blæse nedfaldne blade af vejen eller i bunker på græsplænen som du herefter kan fjerne. I modsætning til en løvsuger, har løvblæseren ikke nogen begrænsning for hvor meget den kan samle sammen, da den ingen beholder har. Du slipper derved for at tømme en beholder og holde pauser på ubekvemme tidspunkter. Sortimentet byder blandt andet på flere modeller, der kører på batteri. Der er mange fordele ved at benytte sig af en løvblæser med batteri frem for en benzindreven model. En løvblæser med batteri er blandt andet mere lydsvag end benzindrevne løvblæsere. Herudover er en løvblæser med batteri lettere at vedligeholde og sidst, men ikke mindst, er den mere miljørigtig. Du kan læse meget mere om løvblæsere med batteri ved at besøge Bahn-Larsen på deres hjemmeside.

Gør havearbejdet til en leg med effektive maskiner fra Bahn-Larsen.