AKJUMEN

Hos Den Gamle Brugs kan du bl.a. bestille brænde til Sjællands Odde fra et stort udvalg af brænde i god kvalitet

Der findes ikke noget hyggeligere end at fyre godt op i en gammeldags brandeovn. Den slags kvalitetshygge får du uden tvivl ved at klikke ind forbi Den Gamle Brugs hjemmeside, dgb-braende.dk, der netop tilbyder et stort udvalg af forskellige former for løst brænde. Så tag og kig ind næste gang, du skal bruge en ny levering.

Brænde bestående af 100% dansk produceret træ

Når du klikker ind på Den Gamle Brugs hjemmeside, opdager du lynhurtigt, hvor mange forskellige typer kvalitets brænde som de tilbyder. Alt det brænde, som du kan få hos dem, består af 100% dansk produceret træ, der derefter er både savet og kløvet på deres egen fabrik, der ligger i Regstrup. På den måde, får du ikke bedre brænde i højere kvalitet noget andet sted i landet og du kan samtidig altid være sikker på, at du ved, hvad du får. Der er stor forskel på brænde, men du kan altid være sikker på, at det brænde som du bestiller hos Den Gamle Brugs, altid er kvalitetstestet før det bliver sendt hjem til dig. De har samtidigt også styr på, hvilken type brænde, som passer til årstiden, og det kan kun anbefales, at du tager en snak med dem, før du bestiller brænde hjem. På den måde får du nemlig altid mest ud af det brænde som du bestiller.

Bestil brænde til Sjællands Odde

Den Gamle Brugs leverer brænde på hele Sjælland, herunder også brænde til Sjællands Odde. Når du skal bestille brænde til Sjællands Odde, kan du altid være sikker på at du modtager brænde af højeste kvalitet, der altid er forarbejdet efter moderne og miljørigtige arbejdsmetoder, der giver brændet en høj brændværdi og lavt fugtindhold. Hos Den Gamle Brugs tilbyder de mange forskellige typer brænde til levering på Sjællands Odde, og du kan altid få leveret lige præcis den type træsort, som du ønsker. Når du skal have leveret brænde til Sjællands Odde, ringer du blot og bestiller, og så kommer de nemlig og leverer ganske gratis. De placerer dit brænde på aftalt sted på Sjællands Odde, der skal blot være rimelige tilkørselsforhold. Så skal du til at have fyldt godt op på lageret med brænde til Sjællands Odde, så tag og grib telefonen allerede i dag og lav en god aftale.