AKJUMEN

Hos Tessies finder du bl.a. krystalglas prismer og penduler til gode priser

Skal du bruge noget for at forbedre det spirituelle indeklima i dit hjem? Hos Tessies kan du bl.a. finde krystalglas prismer og penduler til gode priser.

Smukke krystalglas prismer

Hos Tessies kan du finde mange forskellige prismer i bl.a. krystalglas, som løfter stemningen derhjemme. De smukke krystalglas prismer kan hænges i vinduet, så de bryder lyset og lader det falde ind i rummet i mange stråler, som gør stemningen lettere. I Feng Shui bruges krystalglas prismer til at opløse dårlige og stillestående energier, og det kan mærkes derhjemme. Så hvis du gerne vil forbedre indeklimaet, så kan det faktisk gøres med solens lys, som du kan lade danse i rummet og skabe god energi med et prisme. Der er mange forskellige at vælge imellem, og du kan helt sikkert finde lige det krystalglas prisme, som passer bedst til dit hjem og dit humør, og med det kan du mærke, hvordan stemningen forbedres derhjemme. Der er faktisk mange ting man kan gøre for at skabe bedre energi i sit hjem. Læs mere på hjemmesiden, hvor der er mange forskellige ting til salg af den slags.

Penduler har en behagelig og afslappende effekt

Tessies sælger mange forskellige penduler, som har en beroligende effekt, når man lader dem svinge fra side til side. Man kan holde dem i kæden og lade dem svinge via jordens og rummets energier, som aktiverer stenen og får den til at svinge. Det kan have en dejlig afslappende virkning, og der er mange forskellige gode grunde til at bruge sådan et til at hjælpe en selv til at få det bedre. Hvis du har brug for noget afstresning, så se bl.a. på de flotte krystal penduler på hjemmesiden, hvor der også er bjergkrystal og rosakvarts penduler. Der er mange forskellige smukke designs, og de kan også bruges som smykker, som man altid kan tage af og sidde og svinge lidt med, hvis man trænger til det. Hvis du er følsom over for energier og skal bruge noget, der kan forbedre din energi eller energien omkring dig, så kan tessies.dk helt sikkert hjælpe dig.