AKJUMEN

JC Gulventreprise forhandler gummigulve og væg-til-væg tæpper

Er du på udgik efter aftaler der holder? Så kig imod JC Gulventreprise. Det syddanske firma leverer og installerer alt fra gummigulve til væg-til-væg tæpper, der egner sig til både private og erhvervsdrivende. De mange års erfaring med gulve og det høje faglige niveau betyder, at du aldrig går derfra med en dårlig handel—eller en usikker aftale.

Vælg gummigulve til forskellige institutioner

Gummigulve er den populære løsning til institutioner, sygehuse samt sports- eller fitnesslokaler. Her er der altså tale om områder, der skal kunne tåle stor belastning—for ikke at nævne aflastning. Samtidigt er der tale om fagområder, der stiller store krav til holdbarhed, fleksibilitet og ergonomi. Netop derfor kommer gummigulve til undsætning med deres robuste, modstandsdygtige og skridsikre egenskaber. Er der for eksempel tale om et fitnesslokale, kan gummigulve sagtens tåle, at du taber tunge håndvægte eller lignende hårde stødpåvirkninger. God komfort og stor skridsikkerhed gør derfor gummigulve til det perfekte valg når det gælder områder med masser af trafik eller tunge maskiner.

 

Få god akustik i rum med væg-til-væg tæpper

Væg-til-væg tæpper er til gengæld den populære løsning for virksomheder eller private, der ønsker behagelige indeklimaer med god akustik. Når det gælder virksomheder, er væg-til-væg tæpper populære i områder, hvor mange mennesker opholder sig og der opstår meget trafik. Dette skyldes bestemt gulvmaterialets slidstærke og praktiske egenskaber. Til private kan væg-til-væg tæpper vise sig fordelagtige, idet det er en behagelig og beroligende overflade. Et tæppe vil bestemt tilføre god temperatur, samt høj komfort til dit hjem. Er din virksomhed eller jeres familie interesseret i udvalget af væg-til-væg tæpper fra JC Gulventreprise? På www.jcgulve.dk finder I kontaktoplysninger på professionelle gulvlæggere, der gerne kommer forbi jeres lokaler før enhver forestående handel.

Besøg www.jcgulve.dk allerede i dag, og find visualiseringer af dine mange valgmuligheder, der uden tvivl omfatter det helt rigtige valg til netop dig.