AKJUMEN

Køb brugte genhusnings moduler, kontorpavilloner, mandskabsvogne etc.

Med FOCUS Moduler A/S har man mulighed for at bygge moduler til genhusning, som passer perfekt til situationen. På focusmoduler.dk finder man også toiletvogne, containere, beboelsespavilloner, kontormoduler og meget andet - også som brugt.

Genhusning - Køb pavilloner til midlertidig beboelse og permanent beboelse

Genhusning er et område, hvor FOCUS Moduler A/S har udviklet nogle fantastiske løsninger til. Deres beboelsespavilloner leveres nøglefærdige og med møbler samt inventar, hvis dette også ønskes. Der kan være adskillige grunde til genhusning, og uanset behov har FOCUS Moduler A/S en løsning til jer. Den kan være helt individuel og skræddersyet, eller du kan vælge imellem flere forskellige standardløsninger. På focusmoduler.dk finder du plantegninger med en række forskelligartede beboelsesmoduler, der egner sig perfekt til genhusning. Du finder også et galleri med billeder, der kan benyttes som inspiration. Fordi hos FOCUS Moduler A/S er der flere muligheder i genhusning, end man måske gik og troede. En beboelsespavillon kan bl.a. være oplagt i forbindelse med konstruktion af det permanente hus, men beboelsesmoduler kan selvfølgelig også benyttes til permanent genhusning i sig selv.

Brugte pavilloner, containere m.fl. hos FOCUS Moduler A/S

Det kan ofte betale sig at købe brugt, også når det kommer til pavilloner og modulbygninger. Inde på focusmoduler.dk finder du en kategori med brugte modulløsninger, hvor penge kan spares. I nuværende øjeblik finder man pavillonbygninger, 30 fods containere, højisolerede kontorpavilloner og meget mere. Hvis man er heldig og fleksibel, vil man ved hjælp af brugt kategorien få udfyldt ens behov til pavilloner, modulbygninger etc. langt billigere end ved at købe nyt. Udlejning er også muligt med de forskellige modulløsninger i produktkategorien. Kontakt FOCUS Moduler A/S for mere info om brugte kontorpavilloner, beboelsesmoduler m.v.

 

Med genhusning er en pavillon ofte en oplagt løsning, som rent praktisk er meget mere enkel og lettilgængelig. FOCUS Moduler A/S kan også stå for selve indretningen, og din nye beboelsespavillon til midlertidig eller permanent beboelse leveres nøgleklar. Måske du finder den rette løsning i brugt kategorien? Se alle modellerne på focusmoduler.dk.