AKJUMEN

Malerforretning med erfaring indenfor arbejde i boligforeninger samt små og store projekter

Hos MC Malerforretning findes der et team af malere, hvor ingen opgave er for stor eller for lille. Alt malerarbejdet bliver udført i høj kvalitet, samt at der tilbydes god vejledning i forbindelse med materialer og farver.

Malerforretning der klarer mange opgaver

Hos MC Malerforretning findes en malerforretning, hvor at alle opgaver kan klares, uanset størrelse. Malerforretningen klarer opgaver fra enkelte vægge i værelser, til større projekter i nybyggerier, renoverings- og entreprise-projekter. MC Malerforretning udfører deres arbejde både for erhvervsdrivende såsom boligforeninger og entreprise-projekter, men også for private. Malerforretningen hjælper og guider også med at finde de bedste materialer og løsninger, indenfor behandling af mug, fugt og skimmel.  MC Malerforretning lover et højt drive og et ordentligt arbejde, da malerforretningen har mange års erfaring bag sig.  Derudover benyttes der hos malerforretningen miljøvenlig maling som både er skånsomt for indeklimaet i dit hjem og miljøet. Læs mere om malerforretningen på mcmaler.dk.

Maler til boligforening

MC Malerforretning tilbyder også hjælp i erhvervet, hvor at de er en maler til boligforeninger. Malerforretning har mange samarbejder med forskellige boligforeninger i Aarhus, hvor at de istandsætter og varetager malingsopgaver, ved fraflytning ved lejligheder. Som maler til boligforeninger skræddersyer MC Malerforretning løsninger, der stemmer overens med kundens ønskede behov. Som maler til boligforeninger læser malerforretningen både problemstillinger inde- og udendørs. Som maler til boligforeninger står holdet af malere klar til at gøre fra- eller tilflytning nemmere, da det kan være et stort arbejde at istandsætte en brugt lejlighed. Hvis du mangler en maler til boligforeninger, så klik ind på mcmaler.dk og læs mere om dine muligheder

Besøg MC Malerforretning allerede i dag, hvis du søger et hold af malere, der ordner dit arbejde og som bliver udført i høj kvalitet. Ligeledes støtter du miljøet, da alt malingen ikke indeholder de samme konserveringsmidler som traditionel maling gør.