AKJUMEN

Penduler og drømmefangere - Køb til gode priser på tessies.dk

Tessies har et smukt udvalg, som du med fordel kan se online på tessies.dk eller i Fiolstræde. Hvad end du besøger tessies.dk eller den fysiske butik, så kan du vælge imellem penduler, drømmefangere, halskæder, øreringe, prismer m.m.

Tessies - Pendul i krystalglas

Find det rette pendul, som repræsenterer dig, hos Tessies. Deres penduler byder på ametyst, rosakvarts og bjergkrystal. Køb også i messing og andre materialer, som er fremstillet og bearbejdet med omhu. Det er kun kvalitets penduler, du kan købe online. Uanset om du leder efter krystal penduler eller modeller med sten og metal, så er Tessies webshoppen skøn at kigge hos. Deres pendul sortiment byder noget til alle behov, men også til fornuftige priser. Tessies har samlet mange design og farver i deres pendul udvalg med krystal, sten, metal osv.

Shop en drømmefanger online

En drømmefanger kan give dig beskyttelse om natten ved at filtrere de dårlige drømme fra. Sover du skidt? Prøv en drømmefanger fra Tessies, som sælges til lave priser. Vi kender dem fra det østlige USA, hvor deres historie er funderet i indiansk mytologi. Udover deres funktion er de også et flot udsmykningselement at have i soveværelset, som kan være med til at give det karakter og personlighed. Du kommer til at elske de fantastiske drømmefangere på tessies.dk, der sælges i mange størrelser og i farver som brun, sort, hvid og beige. Køb din drømmefanger til en god pris i dag, og prøv at se, om det kan hjælpe på din søvn.

 

Tessies sælger mange spirituelle elementer på deres webshop. Du er mere end velkommen til at kigge forbi Fiolstræde, hvor den hyggelige fysiske butik holder til, og hvor du selvfølgelig også kan se lidt nærmere på udvalget af drømmefangere og penduler. Denne shop byder også på tåringe, øreringe samt artikler fra Ganesh og hinduisme. Leder du efter Buddha figurer eller ting med engle? Søger du efter halskæder med kinesiske stjernetegn eller hvad med prismer i krystalglas? Alt sammen finder du online eller i butikken, som har adresse i København K.