AKJUMEN

Pride flag og islandske flag i original flagdug

Hos Langkilde & Søn er de storleverandør af Pride flag. Det er det velkendte regnbueflag, der ses til årets Gayparader, men som også flagres med i privaten. Flagbutikken her er Kgl. Hofleverandør og tilbyder derfor også Dannebrogsflag, islandske flag og andre nordiske flagtyper. Læs mere om den høje kvalitet på www.langkilde-flagfabrik.dk.

Regnbuefarvet Pride flag - høj kvalitet

Pride flag er et LGBT symbol, der repræsenterer lesbiske, bøsser, biseksuelle, transseksuelle og andre minoritetsgrupper. Pride flaget kendes ved de seks farverige striber, der står for hver sit. F.eks. står rød for liv, gul for sol og grøn for natur. Det farverige regnbueflag handler derfor om mere end seksualitet. Pride flaget ses i dag oftere end nogensinde. Sørg for at købe et Pride flag i en høj kvalitet, så du kan tage det med fra event til event og lade det hænge på altanen eller lignende i hverdagen. Det er muligt at få et Pride flag i flere varianter, og hvis du bestiller for over 699 kr., får du gratis fragt. Køb f.eks. regnbueflag i nylon, i ægte flagdug og til plastikfacadestang. Alle modeller er nøjere beskrevet på langkilde-flagfabrik.dk.

Køb et islandsk flag hos Langkilde & Søn

Det islandske flag er ligesom Dannebrog elsket og vajes højt i vores nordiske søsterland. Der er også mange islændinge i Danmark, og derfor sælger Langkilde & Søn også islandske flag i høj kvalitet. Den Kgl. Hofleverandør forhandler et islandsk flag, som er syet ud fra leverandørens originale flagdug. Det betyder en holdbar kvalitet og en linning, der er endnu kraftigere. Samtidig, vil du også opleve, at et islandsk flag fra Langkilde & Søn giver den perfekte lyd, når flaget blafrer. Kigger du efter samme høj kvalitet, men for andre nordiske nationer? Køb både flag fra Island, Færøerne, Finland samt Grønland, Sverige og Norge online i samme kategori. Du finder naturligvis også et stærkt og bredt udvalg i Dannebrogsflag. Samtidig forhandles vimpler, træflagstænger og bilflag i høj kvalitet online.