AKJUMEN

Pynt hjemmet med en sengelampe eller LED strips fra Lite-House

Søger du inspiration til lys på børneværelset, i dit soveværelse eller et andet rum, hvis belysning halter? Lite-House har et bredt udvalg af LED strips og sengelamper, som både er praktiske og pynter.

LED strips og lysbånd i RGB, flerfarvede, varm eller kold hvid til oplysning og dekoration

LED strips bruges både som dekorativ belysning, fx kan man sætte farvede LED strips rundt i loftets kant i soveværelset og skabe en hyggelig stemning. Hos Lite-House kan du vælge imellem LED strips i RGB, flerfarvede, varm og kold hvid. Du kan desuden vælge imellem 12V, 24V og 230V. Lavvolts LED strips er velegnede til indendørs brug. LED strips kaldes også LED lysbånd, og udover førnævnte dekorative formål kan de også erstatte halogenlamper og lysstofrør. De har en lang brændetid, er enkle at sætte op og fås i metermål. Lite-House tilbyder specialmål, og hvis du har brug for vejledning, kan du kontakte dem på lite-house.dk, og de vil give dig et godt tilbud – og ovenikøbet stå for montagearbejdet, hvis du ønsker det.

Find en sengelampe med den helt rette belysning på www.lite-house.dk

I ethvert soveværelse er en sengelampe særdeles praktisk, hvis ikke en nødvendighed. Det er rart at have et lille lys tændt frem for loftslyset, når man skal falde til ro og forberede sig på at sove. Og hvis du holder af at læse i sengen om aftenen, er det vigtigt at have en læselampe, som er stærk nok, så du ikke skal anstrenge øjnene. På børneværelset kan det være beroligende for barnet at have en lille sengelampe tændt, og den gør også, at du kan læse godnathistorie for barnet i en dæmpet belysning, som dog er stærk nok til læsning. Også i et sofahjørne kan en sengelampe være rar at have, så du kan læse avis i skumringen uden at hele rummet er oplyst. Hos Lite-House forhandler de vitterligt sengelamper til enhver smag, for deres udvalg er stort. De findes i mange prisklasser, både de enkle lamper og dyrere designerlamper, og de fås som diskrete lyskilder, som ikke gør opmærksom på sig selv, og mere farverige lamper i design, som sætter et særligt præg på rummet.