AKJUMEN

Se udvalget af billige træbriketter og træpiller fra Task, Biodele m.m.

Se udvalget af billige træbriketter og træpiller hos Lakoda, der tilbyder nogle af de bedste priser online. Vælg imellem leverandører som Task, German Pellets og Lava - afhentning i Danmark og Tyskland.

Bestil billige træbriketter hos Lakoda

Køb billige træbriketter fra Biodela hos Lakoda, som tilbyder afhentning syd for Århus i Malling. Prisen er presset i bund, og det betyder, du kan slippe med væsentligt mindre på den årlige varmeregning, hvis du fyrer med træbriketter. Briketter består af komprimeret træ og er kendte for deres letantændelige egenskaber, der gør dem nemme at benytte. En af de mange fordele ved træbriketter er, at de fylder utroligt lidt. Det betyder selvfølgelig, at der ikke er krav om nær så meget opbevaringsplads, og man kan have flere stående ad gangen. Derfor behøver man ikke at hente nær så mange gange, hvis man har kapaciteten i traileren. Se de gode priser ved at klikke ind på www.lakoda.dk.

Køb Task træpiller til hele vinteren

Task træpiller benyttes af mange danskere. De overholder strenge kvalitetskrav heriblandt ENplus A1 standarden, som er den bedste klasse. De mere end lever op til kravene. De overgår dem markant! Mange vælger træpiller for prisen andre for miljøets skyld. Uanset din grund/dine grunde kommer du til at elske at fyre med Task træpiller igennem vinterhalvåret. De fås både som 6 mm og 8 mm hos Lakoda. Disse kan afhentes både i Tyskland og i Danmark. Lakoda har nemlig lager syd for grænsen og i Malling nær Århus. Se udvalget af CO2 neutrale Task træpiller online, og spar mange penge.

 

Hos Lakoda forhandles billige træbriketter og træpiller. Der leveres kun fra de bedste mærker. Derfor finder du muligheder på 6 mm og 8 mm fra Task, German Pellets, Lava, Barlinek m.fl. For mange af produkterne kan du afhente både i Tyskland og i Danmark. Sørg for, at du allerede nu er sikret mod den kolde danske vinter.