AKJUMEN

Senge fra Jensen Beds og Dunlopillo til gode priser

Schwarz Senge leverer madrasser, puder, kontinentalsenge, boxmadrasser og andet til dit soveværelse. Det er nogle af de bedste mærker, som du frit kan vælge imellem. Inde på schwarz.dk finder du bl.a. Dunlopillo, Jensen Beds, Röwa, Selecta og Carpe Diem.

Køb Dunlopillo madrasser, senge m.fl. hos Schwarz Senge

Mærk en verden til forskel med Dunlopillo puder, madrasser, elevationssenge, kontinentalsenge og andet til soveværelset. I næsten 100 år har Dunlopillo været relevant. En af de historiske årsager til den globale popularitet har været udviklingen af Dunlopillo Talalay naturlatex; Et mirakel til brug i puder og madrasser, som er udvundet af gummitræets saft. Schwarz Senge tilbyder et stort udvalg fra mærket her. Se de flotte boxmadrasser, elevationssenge samt kontinentalsenge på schwarz.dk, som er designet til at understøtte individets behov. En god komfort er fundamental for en behagelig nats søvn. Hvis du vil have det bedste, så er Dunlopillo senge en god start, og det samme kan siges for deres eksklusive madrasser og puder. Dem finder du også en del af på schwarz.dk og naturligvis også i sengehuset med adresse i København Ø.

Jensen senge tilbydes også hos sengehuset fra København Ø

Jensen senge er det sublime valg, hvis man foretrækker skandinavisk kvalitet. Med en seng fra Jensen Beds får man et norsk stykke kvalitet, hvor naturen har været en væsentlig inspirationskilde. Det er en seng, som støtter hele din krop, uanset hvilken hårdhed du ønsker. På nuværende tidspunkt finder du flere elevationssenge og kontinentalsenge fra Jensen Beds. Det er modeller, hvor det ikke kun er komforten, som er på højeste plan. Designet er også i særklasse, og når man vurderer på helheden, så er det tydeligt, hvorfor så mange danskere foretrækker Jensen senge. Få en gratis rygtest udført af kvalificeret personale i sengehuset med adresse på Østerbro. Du kan booke tid online allerede nu.

 

Klik ind på www.schwarz.dk, og gå på opdagelse i et sengeunivers med kendte mærker som Jensen Beds, Dunlopillo, Selecta, Carpe Diem og mange flere. Køb kontinentalsenge, boxmadrasser, sengetøj og alt andet til at give den perfekte søvn.