AKJUMEN

Ståltagplader, tagrender og tilbehør - alt til det komplette ståltag

Kender du til Profilmetal A/S? Det er en dansk tagleverandør, som har alt til B2B-kunder inden for ståltag. Bestil tagrender i AluZink såvel som ståltagplader på www.profilmetal.dk.

Tagrender, samlestykker, endebunde etc. på profilmetal.dk

Profilmetal A/S leverer solide AluZink tagrender med hele 20 års garanti, når det gælder korrosionsskader med efterfølgende lækage. Samtidig, yder de fænomenal kundeservice, lige meget om du kigger efter tagrender eller noget andet til ståltaget. I kataloget finder du tagrende såvel som endebunde, samlestykker, indvendige geringer, udvendige geringer og tudstykker. Af andre dele til tagrende kan nævnes AluZink konsoljern, rendejern og rørholdere. Se den samlede liste over tagrender til ståltag samt tilbehør dertil på www.profilmetal.dk, og bestil i dag. De lave priser på tagrender gør også, at du kan holde et mere konkurrencedygtigt prisniveau over for dine kunder - uden at gå det mindste ned på kvalitetsskalaen.

Stort udvalg af ståltagplader med sinus / trapez

Ståltagplader er deres spidskompetence. Vælg imellem trapezplader med adskillige bølgelængder. Yderligere, leveres de populære sinusplader i stål og andre typer tagstensplader til ståltaget. Profilmetal A/S er en ledende specialist i ståltagplader, der i dag benyttes af en lang række håndværkerfirmaer. Det er kombinationen af kvalitetsvarerne, den danske produktion og den fantastiske kundeservice, som gør leverandøren til et glimrende valg. Der er også udviklet specielle ståltagplader til carport, såvel som lysplader til ståltrapez og tagstensplade. Profilmetal A/S er din ekspert inden for ståltagplader, hvad end det skal være i sinus-, eller trapezform.

Et nyt tag er en stor beslutning, og for den almindelige danske familie er det også en investering, der slår hårdt på budgettet. Derfor er der meget at vinde, hvis man som firma kan tilbyde lidt billigere løsninger uden at gå ned på kvaliteten. Det kræver selvfølgelig et samarbejde med en god tagleverandør for at være konkurrencedygtig. Derfor vælger en del Profilmetal A/S, når det gælder konstruktion af ståltag. Mangler du AluZink tagrender, eller har du brug for en større ordre af ståltagplader? Kigger du efter taghætter, rørmanchetter eller noget andet? Webshoppen er brugervenlig og lige til at gå til. Klik ind på profilmetal.dk for at læse mere.