AKJUMEN

Stort udvalg af slidstærke udendørs fliser og skifer i den bedste kvalitet

Gå ikke på kompromis med kvaliteten af facader og overflader i dit hjem, men besøg www.inpro.dk, hvor de har helt styr på den slags. Med deres 20 års erfaring på og passion for området, får du den bedste rådgivning og finder de største lagre i Danmark her. Find alt fra udendørs fliser, skifer og travertin til trægulve, klinker i porcelæn og meget mere i de imponerende sortimenter.

Slidstærke udendørs fliser

Inpro A/S’ store udvalg af udendørs fliser fås i en lang række forskellige materialer, størrelser, former, farver og finisher. På den måde har du rig mulighed for at finde netop den eller de varianter, som passer til dine drømme og visioner om den perfekte have, indkørsel, terrasse eller noget helt fjerde udendørs projekt. Inpro A/S’ udendørs fliser er alle af højeste kvalitet, både hvad angår materialer, holdbarhed og deres smukke overflader. Tag selv et kig og find de rette udendørs fliser efter netop dine behov.

Skifer til ethvert rum i dit hjem

Her finder du Inpro A/S’ store og alsidige udvalg af skifer til ethvert rum i dit hjem. Det smukke, enkelte og elegante sorte skifer egner dig godt til alt fra køkken og stue til badeværelse og gangarealer m.m. Du finder naturligvis skifer i flere forskellige former, størrelser, finisher og nuancer hos Inpro A/S. Så gå selv på udkig i de flotte sortimenter i dag og find den eller de slags skifer, der snart skal pynte i dit hjem. Har du spørgsmål til noget, er du altid velkommen til at kontakte Inpro A/S, der ligger inde med den bedste professionelle rådgivning.

Hos Inpro A/S forhandler de alt, hvad du kunne ønske dig, af overflader, facader, gulve og fliser til dit hjem. Uanset materiale, farvenuance, finish m.m. du ønsker dig, er du sikker på at finde noget, der matcher dine ønsker her.