AKJUMEN

Træbriketter og træpiller med lavere fugtindhold – www.pillemadsen.dk

Hos Pillemadsen er der gode muligheder for at handle, hvis man søger kvalitetsrigtige træbriketter og træpiller. Sortimentet er bredt og der udbydes en lang række optændingsmuligheder, til fornuftige priser.

Træbriketter af 100 % rent træ

Hos Pillemadsen tilbydes der bl.a. kvalitets træbriketter, til en god pris. Træbriketter er et godt alternativ til traditionelt brænde, da de er nemmere at anvende og man er sikker på et produkt der brænder godt. Træbriketterne har bl.a. et lavt fugtindhold, der gør at de kan brænde nemmere. Hos Pillemadsen er du sikret nogle gode træbriketter, da de er nøje udvalgt ud fra de bedste fabrikanter på markedet. Træbriketterne bliver fremstillet af 100 % rent træ, hvilket gør dem CO2 neutrale, som gør dem meget bedre miljømæssige. Briketterne lover en jævn afbrænding, da de ikke indeholder harpiks, knaster og bark, ligesom almindeligt brænde gør. Træbriketterne produceres som løst eller hårdt pressede, så de enten afgiver mere varme eller brænder i længere tid.

De bedste priser på nogle af markedets bedste træpiller - Pillemadsen

Hos Pillemadsen finder man også et stort udvalg af træpiller, til gode og fordelagtige priser. Træpiller er en sund og miljøvenlig måde at tænde op i brændeovnen på, da de er produceret af 100 % rent træ. Træpillerne er 8 mm, hvor at der både er blevet brugt nyt træ og savsmuldsrester til at fremstille træpillerne. Den høje kvalitet resulterer i en længere brændbarhed samt at de holder bedre på varmen. Læs eventuelt mere om træpillerne på www.pillemadsen.dk og find det produkt der dækker dine behov. Der er sat stort fokus på miljøet, så deres sortiment er derfor specielt udvalgt ud fra de bedste leverandører. Der findes også andre fordele som fx transporten, hvor at Pillemadsen hjælper med at få transporteret din vare hjem til dig.

Besøg Pillemadsen allerede i dag, hvis du kunne tænke dig en nem, miljøvenlig og effektiv måde at varme hjemmet op på.