AKJUMEN

Varm hjemmet op med en Panasonic eller Mitsubishi luft til luft varmepumpe

Skal du bruge en varmepumpe til sommerhuset eller de uopvarmede dele af dit hus, så læs mere her. NovaSolar sælger både luft til luft varmepumper, og luft til vand varmepumper.

Panasonic luft til luft varmepumper

Hos NovaSolar kan du finde et bredt udvalg af forskellige gode og stærke varmepumper til gode priser. De sælger bl.a. forskellige luft til luft varmepumper fra Mitsubishi og Panasonic, som begge er førende på feltet og har udviklet meget støjsvage og energieffektive modeller. En luft til luft varmepumpe bruger energien i luften udenfor huset og sender den ind i huset i form af varme, og derfor skal der laves et hul i en ydervæg, når den skal installeres, men det kan novasolar.dk selvfølgelig også ordne for dig, for de er professionelle og har installeret luft til luft varmepumper i mange år. Hvis du har et sommerhus, som ikke er opvarmet, så kan det være ret skadeligt for selve huset, at det står koldt, for på den måde sætter fugten sig i væggene og skaber fugtskader og skimmelsvampeangreb. Det er vigtigt at man opvarmer huset engang imellem, så al fugten forsvinder ud af væggene.

Den helt rette varmepumpe 

Hvis du skal bruge en ny varmepumpe, så er der forskellige ting, du skal overveje. Den model, du køber skal for det allerførste have kapacitet til at kunne opvarme den mængde kvadratmeter, som du skal have opvarmet. Hvis dit hus er 100 kvm, så skal du have en model, som kan opvarme et hus i den størrelse. Desuden skal du opveje prisen med SCOP værdien. Den angiver, hvor meget energi pumpen bruger på at afgive varme; altså hvis værdien er 7, så laver den 7 kWh varme ud af 1 kWh strøm. En el-radiator har til sammenligning en SCOP værdi på 1. Og hvis du køber en billig varmepumpe, som skal bruge enormt meget strøm for at kunne varme huset op, så er det jo ikke billigt i sidste ende. Til sidst er der støjniveauet, som du skal overveje. En meget støjsvag varmepumpe, som dem du kan finde hos NovaSolar, larmer ca. 18 eller 19 dB.