AKJUMEN

Bestil elegant New York glasvæg og New Yorker skillevæg hos First Floor CPH

First Floor CPH har specialiseret sig i glas- og ståldesign. Læs mere her, hvis du drømmer om en New York glasvæg eller en smart New Yorker skillevæg med eller uden dør.

Få mere lys med en New York glasvæg

Det er på mode med store åbne rum, og det skyldes i høj grad lysindfaldet. Der findes mange forskellige gode grunde til, at store åbne rum er moderne. Til gengæld kan både lyd og duft bevæge sig helt frit igennem hjemmet, og det kan godt skabe gener. Derfor skal man tænke sig om en ekstra gang inden, man river væggen ned imellem arbejdsværelset og køkkenet. Du kan jo overveje at installere en New York glasvæg. Det danske firma First Floor CPH har specialiseret sig i New York glasvægge og laver nogle virkelig smukke design med sorte pulverlakerede stålsprosser og den ønskede glastype. Deres smukke design er inspireret af New York i 60’erne, hvor kunstnerne begyndte at lave enormt store værker. Derfor indrettede de deres atelierer i industrielle bygninger, hvor de virkelig kunne få plads. Denne stil er på højeste mode, og der findes mange eksempler der på. Læs mere om en eksklusiv og håndlavet New York glasvæg på www.firstfloorcph.dk.

 

Vælg New Yorker skillevæg til hjemmet for at få mere naturligt lys indendørs

Hvis du bestiller en New Yorker skillevæg hos First Floor CPH, så kan du være sikker på, at du får et unikt og skræddersyet resultat, der passer som fod i hose. Når de begynder arbejdsprocessen med en New Yorker skillevæg så starter det altid med, at de tager nogle meget præcise mål med teknisk udstyr som f.eks. lasere og afstandsmålere. Når man arbejder med stål, så kan man ikke så let lige høvle lidt af toppen eller bunden for at få tingene til at passe. Derfor er det slet ikke så lidt, at de står for mål under hele processen - lige fra opmåling til udførsel og installation af din New Yorker skillevæg eller ståltrappe. Hvis du har brug for at få nedrevet en væg, skåret et hul i en eksisterende eller noget helt andet, så kan de entrere med tømrer og murer efter behov. Læs mere om de smukke New Yorker skillevægge på deres hjemmeside.