AKJUMEN

Få oplyst dit hjem med LED strips med stærk belysning fra www.lite-house.dk

Hos Lite-House finder du mange forskellige spændende lamper og belysningsmuligheder. Læs bl.a. LED Strips og om LED indbygningsspot her.

LED Strips med stærk belysning

Lite-House sælger mange forskellige smukke og æstetiske designerlamper, som er lavet til at være æstetiske objekter i hjemmet imens de giver en god, sund og perfekt belysning til deres formål; standerlampe, læselampe, væglampe udendørs, loftslampe eller noget helt andet. Der er imidlertid også en anden slags belysning, som nærmest har en omvendt profil. Det er LED Strips, og de er bestemt ikke lavet til at skulle ses, for de er næsten usynlige. De er kun et par millimeter tykke og et par centimeter brede, og så giver de ellers en super effektiv og stærk belysning. LED Strips kan klistres op nærmest hvor som helst hvor der ikke er plads til lysstofrør, og give den samme effekt. De lyser stærkt og er perfekte til at lave kreative løsninger med, for de kan forlænges og de fylder ingenting. Læs mere om LED Strips på hjemmesiden, hvor du helt sikkert kan finde det, du skal bruge.

LED indbygningsspot i flere forskellige designs

Lite-House sælger også LED indbygningsspot til loft eller væg, og det kan også være en super smart løsning, som giver dig godt lys uden at tage plads. Det er oplagt, hvis der ikke er højt til loftet eller hvis det fx er i køkkenet over køkkenbordet, hvor du ikke har meget plads til en lampe men har brug for godt effektiv lys, som gør at du kan se hvilke grøntsager du skærer, hvordan maden ser ud på panden og om komfuret er rent. Dertil kan LED indbygningsspot være perfekte for de giver et glimrende lys, som du helt sikkert vil synes super godt om. Der er mange forskellige designs, og de bliver indbygget i loftet eller vægen, således at de ikke fylder noget – de flugter nemlig med overfladen, men kan stadig drejes så du kan koncentrere spottet, hvis du har brug for det. Der er mange forskellige gode LED indbygningsspot i butikken.