AKJUMEN

Find alt lige fra Auping senge til Speedtsberg brugskunst hos Bolighuset Werenberg

Selvom Bolighuset Werenberg har flere årtier på bagen, er det ikke det eneste, der gør, at bolighuset er et af landets bedste og mest respekterede af sin slags. Deres lange produktliste er nemlig spækket med spændende designvirksomheder. Læs med her, hvis brugskunst fra Speedtsberg eller en Auping seng kunne friste.

Speedtsberg brugskunst

Speedtsberg laver både brugskunst og interiørprodukter. Alle hjem har brug for vaser, fade osv., og med fødderne godt placeret i Skandinaviens designtradition er danske Speedtsberg et godt sted at kigge, hvis du står og mangler nogle småting til at gøre dit hjem endnu smukkere. Bolighuset Werenberg forhandler en lang række produkter fra Speedtsberg, hvilket du selv kan se på werenberg.dk. Et hurtigt kig på udvalget røber, at Speedtsberg dyrker det enkle og moderne, hvilket betyder, at deres produkter overlever de skiftende trends uden nogensinde at blive gammeldags eller klodsede i udtrykket. Så besøg Bolighuset Werenberg allerede nu og fyld kurven med stilrene brugskunst- og interiørprodukter fra Speedtsberg, hvis du er interesseret i langtidsholdbare og æstetiske løsninger.

Auping seng i bedste kvalitet

Med otte timers søvn hver nat bruger vi mennesker faktisk op mod en tredjedel af vores liv i sengen. Det burde være et argument i sig selv for at købe en Auping seng hos Bolighuset Werenberg. For når så stor del af din tid bliver brugt i din seng, fortjener din krop det bedste af det bedste. Med en Auping seng får du en seng, der er designet og produceret af en af markedets stærkeste sengeproducenter. Virksomheden går helt tilbage til 1888, hvilket betyder, at erfaring og faglighed virkelig sidder på plads. Bolighuset Werenberg forhandler mange artikler fra Auping, og når du besøger butikken i Brenderup for at købe din nye Auping seng, kan du ligeså godt lægge sengetøj, hovedpuder, dyner osv. i indkøbskurven. Med en Auping seng får du en god nattesøvn, der klæder dig på til en god dag.