AKJUMEN

Find smarte møbler til det offentlige rum lavet i beton hos ZENZO

Søger du et firma, som laver kvalitetsprodukter til det offentlige rum, såsom betonbænke, affaldssorteringssystemer og meget andet? Så er firmaet ZENZO med garanti det rigtige sted for dig at kigge ind hos. Hos dem finder du nemlig et kæmpe udvalg af produkter, der har det formål at gøre det offentlige rum mere praktisk og behageligt at være i. Så kig ind forbi deres hjemmeside, zenzo.dk og lad dig inspirere.

Afskærm åbne pladser med betonpullert

En af de ting, du finder hos ZENZO, er deres store udvalg er pullerter, som fås i mange former, størrelser og materialer. Her kan man f.eks. kigge på deres flotte betonpullert. Man anvender oftest en betonpullert langs gader eller som afskærmning ved torve og åbne pladser. Men ligesom alt andet, skal en betonpullert passe med dets omgivelser, og derfor finder du et stort udvalg af betonpullerter i både moderne og mere antikke designs, så de passer alle typer byrum. Man kan f.eks. kigge på den sjove og anderledes Paperboat betonpullert, der matcher Paperboat betonbænken, eller man kan se på betonpullerterne i Roma serien, som er tegnet af designerne Karin Schou Andersen og Susanne Grønlund. Denne betonpullert er designet i bløde organiske former i to højder, og passer perfekt til det moderne look. Skulle du have lyst til at udforske de forskellige slags betonpullerter, så tag og hop ind på deres hjemmeside, hvor du nemt og hurtigt kan se det store udvalg.

Betonmøbler i enkle og moderne designs

En anden form for moderne og samtidigt holdbare måde at skabe siddepladser i byrummet er gennem betonmøbler. Deres udvalg af betonmøbler kommer i mange størrelser, designs og hos ZENZO kan du med sikkerhed finde de type betonmøbler, der passer helt perfekt til dine præferencer. De har nemlig mange spændende designs og varierede betonmøbler, der fås både i ren beton og i smukke materialekombinationer, såsom beton og træ eller beton og stål. Betonmøbler associerer ofte til et hårdt og enkelt design, men med tiden, er der kommer flere betonmøbler på markedet, der i stedet er mere organiske og bløde i deres look. Fælles for alle disse designs, er deres særdeles robuste og i høj kvalitet, som med garanti vil holde og forblive pæne i mange år. Så mangler du inspiration til permanent møblement til udendørs brug, så tag og kig ind forbi ZENZOs udvalg af betonmøbler og lad dig inspirere.