AKJUMEN

Find smukt interiør i skandinavisk design på www.tinekhome.com/da

Design og kvalitet skal altid gå hånd i hånd når det gælder møbler og interiør. Begge faktorer får du med sikkerhed, hvis du klikker ind på Tine K Homes hjemmeside, tinekhome.com/da, og ser på det store og lækre udvalg af netop møbler og interiør til hjemmet. Så søger du noget ekstra, der kan give dit hjem et sidste touch, så kan det kun anbefales at du kigger ind forbi.

Bambus bænk der kombinere asiatisk look med skandinavisk design

Bambus har i asien været brugt som byggemateriale i århundrede, men har de sidste par årtier efterhånden vundet sit indtog i Danmark. Bambus er et enormt stærkt og fleksibelt materiale, der sagtens kan kombineres med et lækkert design. Lige præcis dette har de formået hos Tine K Home, hvor alle deres bambusmøbler er både slidstærke og stilrene. Tag f.eks. et kig på deres elegante bambus bænk, der både har et asiatisk look, samtidig med at den har de tydelige og klassiske skandinaviske linjer, som vi kender så godt. En bambus bænk er den perfekte løsning til haven eller udestuen, og den kan samtidigt nemt kombineres med andre former for udendørs møbler. Når du køber en bambus bænk hos Tine K Home får du et stykke håndlavet og personligt møblement, der med garanti kommer til at holde i mange år ud i fremtiden. Så tag lige og overvej om ikke du skulle investere i en bambus bænk næste gang du skal have nye havemøbler.

Bordlamper i et bredt udvalg af forskellige størrelser og farver

Det kan være svært at vælge de perfekte bordlamper, som der både skal fungere praktisk men også se flotte ud. Når du klikker ind på Tine K Homes hjemmeside, skal du kun bekymre dig om designet, for hos dem er alle borlamper lavet i den bedste kvalitet efter holdbarhed og giver den bedst mulige belysning. Hos dem finder du et kæmpe sortiment af bordlamper i alle tænkelige størrelser, modeller og farver. Det er altså bare at give sig i kast og lade sig inspirere af de mange flotte bordlamper som findes hos dem. Du finder bl.a. borlamper med bløde og organiske former, der kommer i flere forskellige typer materialer, såsom glas, flet og rattan. Du skal altså blot udvælge de bordlamper, som du synes passer bedst til din smag. Der er med sikkerhed noget for enhver smag, så tag og gør dig den tjeneste at klik ind på deres hjemmeside, hvis du både vil have eksklusivt design og kvalitet, når du skal have nye bordlamper.