AKJUMEN

Gaspejs eller HWAM pejseindsats? Himmerlands Pejsecenter hjælper dig godt på vej

På himmerlandspejsecenter.dk bliver du hjulpet godt på vej, når du skal vælge din næste gaspejs eller HWAM pejseindsats.

Svanemærket HWAM pejseindsats med god forbrænding

Hvis du gerne vil have dansk kvalitet, bør du vælge en HWAM pejseindsats, der er håndlavet i Danmark. På himmerlandspejsecenter.dk har du i deres sortiment blandt andet mulighed for at vælge en 1-sidet HWAM pejseindsats til indbygning. Denne type pejs minder lidt om at have et billede i 3-D hængende på væggen, der samtidigt spreder både hygge og varme i stuen. Du har desuden mulighed for at vælge en svanemærket HWAM pejseindsats, hvilket blandt andet betyder, at brændeovnen er meget effektiv til at udnytte brændet. Derudover er der også mulighed for at vælge en pejseindsats med autopilot, der helt automatisk åbner og lukker spjældene i takt med forbrændingen. Dermed får du både en miljøvenlig og effektiv afbrænding. Se nærmere på det brede udvalg på hjemmesiden og bliv klogere på, om en pejseindsats med sidehængt låge eller hævelåge er det rigtige valg for dig. Hos Himmerlands Pejsecenter står deres medarbejdere altid klar til at hjælpe dig godt videre med dine spørgsmål.

Hjørnepejs eller tunnelpejs? – Find gaspejse på himmerlandspejsecenter.dk

En gaspejs er det oplagte valg, når du gerne vil sprede varme og hygge i dit hjem, men ikke gider bøvle med at skaffe brænde hele tiden og kæmpe med optændingen. Med en gaspejs skal du bare trykke på en fjernbetjening, og så er der dømt pejsehygge. Hos Himmerlands Pejsecenter har de hele 30 års erfaring på området, og de kan derfor hjælpe dig godt på vej i valget af den helt rigtige model. Er du for eksempel på udkig efter en 2-sidet hjørnepejs? Eller måske en 2-sidet tunnelpejs, også kaldet en gennemgående pejs? Eller måske vil du gå hele vejen med en 3-sidet pejs, hvor der er ekstra godt udsyn til flammerne? På himmerlandspejsecenter.dk bliver du præsenteret for et bredt udvalg af gaspejse, og det er let at navigere sig frem til netop den model, du er på udkig efter via de forskellige underkategorier. De hjælper dig desuden godt på vej med rådgivning til placering og montering med de påkrævede brandhæmmende materialer.