AKJUMEN

Gavlpuder til seng og sofa på max-jessen.dk

Gavlpuden er indbegrebet af hygge, og man kan aldrig få for mange. De er beregnet til at ligge ved sengegavlen og give ekstra støtte, når men f.eks. læser en bog. De kan med fordel også placeres i din sofa. ILVA Max Jessen Terndrup fører eksklusive puder fra HAY, Linen m.fl.

Dejlige gavlpuder i pæne farver og eksklusive kvalitet

Bestil flotte gavlpuder, der kan bidrage med komfort og hygge i din seng. Mangler du en splinterny kvalitetsseng? Denne finder du også hos det store møbelhus ILVA Max Jessen Terndrup. Hele Danmark har adgang til sortimentet på max-jessen.dk.

De bløde gavlpuder fra www.max-jessen.dk fås i mange flotte farver, der rækker fra sennepsgul til cremet grå eller den skønneste bordeauxagtige rød. Man kan næsten ikke stable for mange af disse puder ved sengegavlen, når man skal til at læse en god bog. Når det er lørdag, og du har fri fra hverdagens ræs, så fordyb dig evt. i en god bog i din nye hyggekrog. Gavlpuder er prikket over i’et i sengen. På trods af navnet kan gavlpuder dog også sagtens bruges andre steder som en form for pyntepude. Overvej også gavlpuder i sofaen.

Sofa i læder, stof og andre materialer fra de bedste mærker hos ILVA Max Jessen Terndrup

ILVA Max Jessen Terndrup er en førende sofaekspert med et kæmpe udvalg af designermærker. Hvilken type sofa kigger du efter? Køb sofaer i stof, læder m.m. Hver eneste brand er nøje udvalgt i forhold til design og kvalitet. Kigger du efter et 3+2 sofasæt eller en modulsofa? Har du behov for en chaiselongsofa eller en smart daybed? På www.max-jessen.dk bydes du velkommen til et af de stærkeste udvalg til stuen. Køb din nye sofa online, og skab en ny sofakrog, der hurtigt bliver dit favoritsted i stuen. Du finder både klassiske og moderne modeller. Derfor vil det ikke være noget problem at matche din nye sofa med resten af hjemmet.

Klik ind på hjemmesiden, og find inspiration med det samme blandt møbler til alle rum i boligen.