AKJUMEN

Her finder du bl.a. vandsenge fra Akva Waterbeds og et reol system i god kvalitet

Hos Bolighuset Werenberg i Brenderup på Fyn kan du købe kvalitetsprodukter som Akva Waterbeds og meget mere. Det velassorterede bolighus er dybt passionerede omkring indretning og lækkert design, og hvis du fx er på udkig efter et nyt reol system, er butikken da også et besøg værd. Mange af deres produkter kan tilmed købes online på werenberg.dk.

Vandsenge fra Akva Waterbeds i flot dansk design

Akva Waterbeds er dansk design og kvalitet, når det er bedst. Bag den skønne virksomhed står Lars Brunsø, som i 1981 satte foretagendets første vandsenge på markedet. Med de mange årtiers erfaring på bagen har Akva Waterbeds i dag udviklet sig til at være en førende aktør på et marked, som er spækket med mange stærke producenter. Og selvom Akva Waterbeds laver vandsenge, så ligger de altså ikke på den lade side, når de konstant udvikler deres fremragende senge. Den høje kvalitet er i øvrigt heller ikke ensbetydende med, at produkter fra Akva Waterbeds koster det hvide ud af øjnene – tværtimod. Med Akva Waterbeds får du nemlig rigtig meget for pengene. Så hvorfor ikke besøge Bolighuset Werenberg allerede i dag?

Find det helt rette reol system her

Det er de færreste danske hjem, som ikke har et reol system – eller flere – stående i stuen eller på kontoret. Et godt reol system kan bruges til alt fra bøger, opbevaring og nips, og hos Bolighuset Werenberg muliggør deres store udvalg, at du kan få et reol system, der passer lige præcis ind i din smag. Det skønne bolighus forhandler nemlig kun produkter, som matcher deres høje standarder, og de gode folk bag er udmærket klar over, at et godt reol system er et, der kan skræddersys efter behov. Derfor skal du endelig ikke tøve med at kontakte det venlige og faglige personale, hvis du er interesseret i at høre nærmere om deres mange gode tilbud. De kan helt sikkert hjælpe dig med at finde et reol system, som passer til dit hjem.