AKJUMEN

Hos Bolighuset Werenberg finder du bl.a. en Tv reol i gode materialer og træmøbler fra Naver Collection

Når man er på udkig efter nye møbler kan lange beskrivelser og tekniske betegnelser hurtigt gøre møbelverdenen til en jungle at bevæge sig rundt i. Derfor står Bolighuset Werenberg klar med møbelspecialister, der både kan hjælpe, hvis du leder efter noget så simpelt som en Tv reol, eller møbler fra specifikke mærker, såsom Naver Collection.

Find den helt rette Tv reol her

En Tv reol må siges at være et af stuens vigtigste møbler. Hos Bolighuset Werenberg ved man, hvor stor indflydelse en Tv reol kan have på en stue og dens atmosfære. Ofte samles familie og venner nemlig på sofaen foran Tv’et — og dermed også foran en Tv reol! Det er derfor vigtigt for mange, at deres Tv Reol ikke bare står i forlængelse af Tv’et, men samtidigt komplimenterer resten af møblementet. Den rette Tv reol kan nemlig sagtens samle både familie, venner og stuen på fineste vis. Hvis dette også er vigtigt for dig, bør du besøge Bolighuset Werenberg og gå på opdagelse i deres brede sortiment af flotte Tv møbler og reoler.

Fine træmøbler fra Naver Collection

Hos Bolighuset Werenberg forhandles en lang række af skandinaviske mærker, hvoraf et af dem er Naver Collection. Interesserer du dig for træhåndværk i høj kvalitet, er Naver Collection højst sandsynligt, din nye ynglings møbelproducent. Naver Collection producerer et hav af forskellige fine træmøbler, der næsten alle kan fås i flere forskellige træsorter og farver. Intet er overladt til tilfældighederne når Naver Collection designer møbler, da hvert enkelt møbel kun bliver produceret med præcis det rette stykke træ, for at det færdige møbel skal blive så smukt og vellavet som muligt. Hvis din interesse er vakt, forhandler Bolighuset Werenberg alt fra spejle og kommoder til skrive- og spiseborde fra Naver Collection.

Besøg Bolighuset Werenberg’s showroom på Fyn eller www.werenberg.dk, hvor du kan opleve det store udvalg af møbler eller få en snak med en kompetent medarbejder, om dine specifikke ønsker og behov.