AKJUMEN

Julebelysning til vinduer og Sumatra brændekurve - Store besparelser

Se det forrygende udvalg hos Havehobby.dk. Køb f.eks. julebelysning til vindue og de flotte brændekurve fra Sumatra, der er udarbejdet af genbrugsgummi. Sammen med biobrændsel er disse et godt og etisk signal at sende. Læs mere om produkterne her.

Unik julebelysning til vindue - Køb hos Havehobby.dk

Vinduet skal selvfølgelig være smukt indrettet, nu når det så småt er ved at blive køligere, og juletiden nærmer sig inden længe. Hos Havehobby.dk har de en skøn kategori med julebelysning til vindue. I denne finder du julelys til vindueskarmen heriblandt LED lysfigurer som en julebjørn, glasvaser med LED og kunstige juletræ. Du finder alt til at skabe den hyggeligste vindueskarm i boligkvarteret. Priserne er lave, så køb julebelysning til alle dine vinduer nu, og hav mere tid og overskud til de lidt mere hektiske måneder. Bryg dig selv en kop jule the, og kig udvalget af julelys på www.havehobby.dk igennem. Du finder også lys til flagstang samt udendørs lysfigurer online.

Bæredygtig Sumatra brændekurv i gummi fra bildæk - Shop online

Den flotte Sumatra brændekurv fås i flere udgaver. Den er lavet af genbrugsgummi, som stammer fra bildæk af. De fine håndsyede detaljer gør den til et stykke fremragende brugskunst, som du kan blive glad for at have stående foran din pejs. Havehobby.dk forhandler Sumatra brændekurve til lave priser. Vælg imellem store og små kurve til brænde, der også kan benyttes til aviser og meget andet. Du får en løsning, der er miljøvenlig og i et rigtig flot design. Bildæk udgør desværre et stort miljømæssigt problem, og det, som Sumatra har gjort med at genanvende bildæk, er en smart lille måde at lindre lidt af belastningen på. Hos Havehobby.dk forhandles bæredygtige Sumatra brændekurve enkeltvis, men de kan også købes som sæt. Se alle de smukke former og udgaver, og spar penge online.

Bliv klar til julen med hjælp fra Havehobby.dk. De tilbyder et bredt udvalg af julebelysning til vinduer, og også inden for brænde. Køb bl.a. løst brænde og træbriketter samt de flotte Sumatra brændekurve.