AKJUMEN

Remix by Sofie forhandler både Anna von Lipa kander og julepynt med sjæl og flotte farver

Hos Remix by Sofie kan du gå på opdagelse i et stort udvalg af kreative og smukke design fra mange forskellige brands, der giver dig mulighed for at tilføre lidt ekstra sjæl og personlighed til dit hjem – både til hverdag ved særlige lejligheder som jul og påske.

Shop unik Anna von Lipa julepynt på remixbysofie.dk

Skal der gøres lidt ekstra ud af en af de store højtider? Hvorfor så ikke overveje at investere i noget af den særlige pynt, du finder i sortimentet hos Remix by Sofie. Her udvælges alle produkter nemlig på baggrund af principper om miljøvenlighed og sjæl, der tydeligt ses i varerne i deres webshop. Her finder du f.eks. de smukke juletræer fra Tjekkiet, der startede det hele, samt Anna von Lipa julepynt og påskeæg, der vil tilføje lidt ekstra til selv den mest gennemarbejdede højtidspynt.

Forkæl dig selv eller en du holder af med en Anna von Lipa kande

Sortimentet hos Remix by Sofie indeholder også mange andre flotte design, der ikke er knyttet til særlige lejligheder, men som kan pryde dit hjem året rundt. Tag f.eks. et kig på en unik Anna von Lipa kande, der balancerer på grænsen mellem kunst og funktionalitet. Alle de flotte kander fra dette brand er desuden mundblæste, hvilket gør, at hver af enkelt af dem har små unikke træk, der adskiller dem fra hinanden. Remix by Sofie gør nemlig meget ud af at ingen af varerne i deres sortiment er mainstream, og derfor finder du heller ingen samlebåndsvarer i deres sortiment. Så køber du en Anna von Lipa kande fra deres sortiment, kan du være sikker på at få et produkt med historie og sjæl med hjem.

 

Hvis du er på udkig efter pynt til jul og påske eller andre smukke varer fra Anna Von Lipa til dit hjem, så er Remix by Sofie altid et besøg værd. Tøv derfor ikke med at klikke ind forbi deres hjemmeside www.remixbysofie.dk, hvor du selv kan gå på opdagelse blandt de mange spændende og unikke design.