AKJUMEN

Selecta og Dunlopillo - to kvalitetsfulde mærker til soveværelset

Mærket Dunlopillo har vundet stor anerkendelse på internationalt plan. Læs mere om det i denne artikel, som omhandler udvalget hos Schwarz Senge - En online og fysisk sengebutik i København Ø. Mærket Selecta bliver også berørt i denne artikel.

Dunlopillo produkter til gode priser

Dunlopillo er lig med kvalitet frem for alt. Dette mærke fra 1929 opfandt materialet Dunlopillo Talalay naturlatex, som gjorde det verdensberømt, og i dag kan de prale af at være verdens største producent af både puder og madrasser. Dunlopillo Talalay naturlatex fremstilles fra gummitræets saft, som bliver dyrket på plantager i Malaysia. Schwarz Senge tilbyder alt fra kontinentalsenge og elevationssenge fra mærket til madrasser, hovedpuder og tilbehør til senge. Hvis du er heldig, finder du stærkt nedsatte restvarer fra Dunlopillo, hvor du i den grad kan spare lidt ekstra. Vil du vide mere om mærket her, så klik ind på schwarz.dk, eller tag kontakt til forhandleren fra København Ø. Du er altid velkommen ind, og du kan også få foretaget en rygtest ved at booke tid online - helt gratis!

Selecta senge, madrasser etc. på schwarz.dk

Hos Schwarz Senge finder du også en række andre mærker. Et af dem hedder Selecta, og på deres CV finder du både senge, madrasser, lamelbunde og en del andet. Mærket står bag elegante løsninger til markant lavere priser end de helt store mærker. Med Selecta senge, madrasser osv. får man altså rigtig meget kvalitet for pengene, og det er det perfekte mærke at kigge på, hvis man ikke vil gå ned på søvnen, men man stadig er på et budget. Selecta er et mærke, som Schwarz Senge altid har på lager, og det er også et mærke, de kan fortælle meget mere om, hvis du kontakter sengehuset på Østerbro. Læs mere om Selecta på schwarz.dk, og se alle de fantastiske produkter, der føres online samt i København Ø.

 

Køb senge fra Dunlopillo og Selecta på schwarz.dk, og se også det store udvalg af tilbehør, der sælges fra disse to mærker samt mange andre anerkendte.