AKJUMEN

Stort sortiment af sengebunde og kvalitetssenge fra Jensen Senge

Schwarz Senge er, som deres navn antyder, et populært, anbefalelsesværdigt og kvalitetsorienteret foretagende, hvor der sælges alt fra kvalitetssenge fra Jensen senge til madrasser og sengetilbehør, som fx en sengebund. Læs med her og bliv klogere på et sandt sengeeventyr, der har overraskende mange år på bagen.

Sov godt med en sengebund fra schwarz.dk

Selvom der er sket meget på sengemarkedet, siden Schwarz Senge blev grundlagt i 1950, har den traditionsrige butik altid været garant for høj kvalitet, solide priser og god kundeservice, der siger spar to. De passionerede sengeeksperter hos den københavnske butik har alle dage haft fingeren på pulsen, så når du besøger deres imponerende og skønne lokaler på Østerbro, vil dine øjne udelukkende blive mødt af markedets bedste produkter. Det gælder også, hvis du er på udkig efter en sengebund. En sengebund er ikke bare en sengebund, og de venlige, erfarne og dedikerede medarbejdere hos den velassorterede butik hjælper dig da også hellere end gerne med at finde frem til lige præcis den sengebund, der passer til dig og din krop. Med en sengebund fra Schwarz Senge er du med andre ord i helt trygge hænder - hver nat.

Du går aldrig galt i byen med Jensen senge

Butikken forhandler også luksuriøse Jensen senge. Jensen senge er skandinavisk design, når det er bedst: Solidt håndværk, minimalistisk æstetik og komfort ud over det sædvanlige. Der er altså tale om høj kvalitet på alle parametre. Siden Jensen senge blev grundlagt helt tilbage i 1947, har mærket været synonymt med luksus, ligesom de har sikret et hav af kunder gode søvnforhold. Hvis du klikker ind på schwarz.dk, kan du se et stort udvalg af Jensen senge. Inde på hjemmesiden finder du i øvrigt også Schwarz Senges telefonnummer og e-mailadresse. Så hvis du sidder inde med nogle spørgsmål vedrørende Jensen senge, ved du, hvor du skal rette henvendelse: Hos Schwarz Senge står de nemlig altid klar til at hjælpe dig.