AKJUMEN

Trægulve - alt i plankegulve til lave priser hos www.billigetraegulve.dk

Sommerferien er begyndt, og dét kan betyde tid til at ordne alt det i hus og have, som hverdagen ikke levner overskud til. For nogle kunne det være på tide endelig at skifte det gamle, grå gulvtæppe ud med et lækkert trægulv eller plankegulv. Hos Billige Trægulve behøver det ikke engang koste en formue - det er billigt, nemt og i høj kvalitet.

Unikt udvalg af trægulve med kliksystem

Hvis det er dig, som endelig skal til at skifte de slidte, fedtede gulvtæpper fra 70’erne ud, kunne billigetraegulve.dk sagtens være stedet for dig. Deres trægulve er billige, men kvaliteten er god. Det er nemt at montere trægulvet på grund af det smarte kliksystem. Under trægulvet kan du lægge et støjdæmpende underlag, så teenagerens fest og dansetrin på kvisten ikke forstyrrer i stuen, hvor en afdæmpet, fransk film er i gang. Hvis underlaget er lavet af kork, gør det gulvet endnu rarere at gå på, udover til fulde at opfylde sin lyddæmpende funktion. På billigetraegulve.dk kan du finde mange forskellige typer trægulv, bl.a. eksklusive herregårdsgulve, sildebensparket og rustikke plankegulve. Du kan vælge mellem forskellige behandlinger med lak og olie og på den måde gøre dit kommende trægulv endnu mere personligt og passende til stilen i dit hjem.

Ønsker du at lægge plankegulve her i sommeren?

Er det et plankegulv, som skal pryde dit hjem, nu når det gamle gulvtæppe endelig skal væk? Billige Trægulve forhandler billige plankegulve, som ovenikøbet er i fantastisk kvalitet. Du kan vælge mellem massive plankegulve og lamelopbyggede plankegulve. Et gulv skal gerne passe til møblerne i rummet, til farverne og til din smag i det hele taget. Derfor kan du også på billigetraegulve.dk træffe valg i forhold til lak, olie og plankernes bredde, som alt sammen kan lede stilen i dit hjem i den retning, du ønsker. Et plankegulv i eg med matlak giver for eksempel et dejligt lys til rummet, og de brede herregårdsplanker i eg giver et eksklusivt, tungere udtryk. Hvis du har mange farver i dit hjem, kan det være klædeligt med et mere afdæmpet gulv, hvorimod sildebensparket ser fantastisk ud omgivet af minimalistiske sorte og hvide møbler.