AKJUMEN

Alt indenfor verden af skateboards, longboards, wheelie bikes og lignende

Hos Skatetema.com finder du et bredt sortiment af alt slags udstyr med hjul. Dette udvalg består af alt fra bmx’er til longboards, sådan at du kan blive rullende på præcis den måde, du ønsker det. Få altid 14 dages returret, samt fri fragt ved køb over 500 kr. når du handler på www.skatetema.com.

Find en smart wheelie bike efter dit behov

Find for eksempel en wheelie bike under kategorien BMX. Kategorien BMX bugner nemlig af forskellige typer af BMX-cykler, såsom en Radio Legion wheelie bike. En wheelie bike fra mærket Radio er et godt sted at starte, hvis du er på udkig efter en kvalitetscykel til dig selv eller dit barn. Denne wheelie bike vejer nemlig kun 14 kg, kommer med et stel af aluminium og har hjul med en diameter på 26 tommer. Hos Skatetema.com finder du altid detaljeret information om hver enkelt cykel, sådan at du kan vurdere, om for eksempel en Radio wheelie bike er det rigtige valg for netop dig. Du finder ligeledes cykler til både freestyle og racing, samt mini bmx’er og masser af beskyttelsesudstyr. En Radio wheelie bike fra 2021 falder for eksempel ind under kategorien freestyle og er derfor udstyret med en lang række egenskaber, der passer perfekt til netop denne type cykling.

Skatetema.com forhandler longboards i et flot udvalg

Er du interesseret i at finde et nyt longboard, er der også masser at vælge imellem på Skatetema.com. Et longboard er skateboardets storebror, idet det er større, længere og en smule anderledes i dets design. Disse designmæssige forskelle gør et longboard perfekt til downhill skating, cruising eller til almindelig transport. Brugeroplevelsen ved et longboard er nemlig ofte blødere end ved et almindeligt skateboard, mest af alt fordi det kræver mindre kræfter til at komme i fremdrift. Det er dog ligeså svært at finde det rigtige longboard, som det er at finde det rigtige skateboard. Netop derfor har Skatetema.com delt deres store udvalg op i kategorier, sådan at du kan klikke dig ind på cruiser, danser, freestyle, freeride og downhill longboards alt efter behov. Vælg også mellem et udvalg af færdigsamlede longboards, eller de enkelte dele, der udgør et longboard, hvis du ønsker at samle dit board selv. Et longboard fra Skatetema.com fås præcis som du vil have det, hvad end du leder efter et færdigsamlet longboard til cruising eller ønsker at bygge dit eget custom board på www.skatetema.com.

Besøg www.skatetema.com og gå på opdagelse i en verden af cykler og boards, der aldrig skuffer.