AKJUMEN

Dansk swingerklub med mulighed for at tilmelde sig gang bang events

Hos CitySwingers, der har beliggenhed i København på Sjælland, findes en af Skandinaviens mest besøgte swingerklubber, med over 20.000 medlemmer hver måned. Klubberne byder derudover på en lang række forskellige events, hver måned.

Dansk swingerklub på Sjælland - CitySwingers

CitySwingers er en dansk swingerklub, som ligger i KBH. Det er en dansk swingerklub som tilbyder et godt miljø, samt nogle flotte, nye og ugenerede lokaler, hvor der er plads til alles drømme og fantasier. Lokalerne i den danske swingerklub, kan både bruges af singler og par, hvor at der findes forskellige rum, såsom private rum, gang bang rum, sauna og spa og meget mere. Med en dansk swingerklub er der gode muligheder for at lære nye mennesker at kende, der deler samme interesse og drømme som en selv. Da det er en dansk swingerklub, er der altid et godt miljø og god stemning i klubberne, hvor at alle kan føle sig tilpasse. Læs eventuelt mere om swingerklubberne på www.swingeren.dk.

Oplev gang bang på en af de to klubber – www.swingeren.dk

Hos CitySwingers tilbydes der også forskellige former for gang bang, i København. I swingerklubberne er der forskellige rum lavet til gang bang, hvor at både mænd og kvinder kan deltage. Gang bang sessionerne er til kvinder der ønsker at blive taget af mange mænd samtidig, eller mænd der ønsker at være mange om én kvinde. Gang bang sessionerne foregår i CitySwingers trygge og ugenerede lokaler, hvor at der kan være alt fra 10-50 deltagere inde i hvert rum. Hvis ønsket, står klubberne til rådighed med en gangbang master, der vil tage styringen og kontrollen for jer. Undersøg dine muligheder med gang bang på www.swingeren.dk og væk dine fantasier til livs.

Besøg CitySwingers allerede i dag, hvis du er single eller i et parforhold, der ønsker at afprøve nye seksuelle grænser. CitySwingers klubber er et godt sted at starte, da der findes et trygt miljø og gode omgivelser.