AKJUMEN

Elsker du karry? Find alt fra mild karry til glutenfri karry og flere varianter her

Der er ikke det krydderi, du ikke finder hos www.tikrydderier.dk. På den imponerende og unikke hjemmeside forhandler de nemlig krydderier fra hele verden, så du har mulighed for at finde lige de smage, du er på udkig efter til din madlavning. Hos T.I. Krydderier ligger de ikke bare inde med forskellige typer af krydderier, men endda underkategorier af de enkelte krydderier. Derfor kan du bl.a. finde forskellige typer af karry, såsom mild karry og glutenfri karry m.fl. Lad din mund løbe i vand hos den flotte hjemmeside i dag.

Nyd smagen af glutenfri karry trods din glutenallergi

Hos T.I. Krydderier præsenteres du for en lang række luksuriøse krydderier, og et af disse er deres glutenfri karry. Med glutenfri karry har selv folk med cøliaki mulighed for at nyde madretter med den skønne smag af karry, uden de kommer til at lide af oppustet mave eller andre symptomer ved indtagelse af glutenholdige råvarer. På den måde er der taget højde for alle på siden, og glutenfri karry er et af eksemplerne herpå. Glutenfri karry kan nemlig nemt anvendes i adskillige retter fra både ind- og udland, ligesom den klassiske karry kan. Køb derfor glutenfri karry, som smager lige så godt som den klassiske, og lav de skønneste retter som du kan nyde med enten dig selv, familie eller venner. Du finder desuden glutenfri karry i flere forskellige typer, så du ikke skal nøjes med en enkelt variant på grund af din allergi.

Mild karry fra T.I. Krydderier giver de lækreste madoplevelser

Karry findes som sagt i flere typer, nogle mere stærke end andre. Holder du af smagen af karry, men synes hurtigt at mad kan blive for stærkt, så prøv mild karry fra T.I. Krydderier. Mild karry har en skøn varm smag og er velegnet i flere forskellige typer af retter. Med den milde karry kan du selv spæde til, indtil du synes, din ret har fået den helt rette smag af karry, uden det bliver for meget. Kan du dog godt tåle flere niveauer af karrysmag, så tøv ikke med at købe flere varianter af karry hjem til din krydderihylde. Med alle krydderier fra siden er der garanti for kvalitet. Du kan derfor med fordel købe for 300 kr., da du herefter får fri fragt og kan spare penge på dine krydderier. 

 

Forkæl dig selv med de skønneste madretter med smag af lækre krydderier fra udvalgene hos T.I. Krydderier.