AKJUMEN

Jafi.dk forhandler lokkeænder og jagtknive

Som jæger har du helt sikkert brug for udstyr i høj kvalitet. JAFI – Jagt, Fiskeri & Outdoor er din forhandler af jagtudstyr. De har alt du skal bruge som jæger, uanset hvilket dyr du jagter. Du finder derfor både jagtknive og lokkeænder i deres sortiment, samt tøj til de forskellige jagtsæsoner.

Lokkeænder til andejagt

Når du er på udkig efter lokkeænder, så er det altid en god ide, at du tager ind forbi de rette sider. Lokkedyr hos jafi.dk kommer i høj kvalitet, og kommer i forskellige versioner. De effektive lokkeænder, samt andre lokkefugle, ser virkelighedstro ud, og giver fuglene en fornemmelse af tryghed. Lokkeænder er altså næsten uundværlige, når du jager ænder. Deres lokkeænder kommer i forskellige varianter, men fælles for dem alle er, at de kan lokke ænderne frem. De er lette at tage med, og bundet sammen med en line er de lette at få tilbage fra vandet. Tag ind forbi JAFI – Jagt, Fiskeri & Outdoor, og find de helt rigtige lokkeænder til din jagt.

Find jagtknive fra Härkila og Gerber

Du kan helt sikkert ikke undvære jagtknive når du er på jagt. De bruges til mange forskellige ting, både når der jages og fiskes. JAFI – Jagt, Fiskeri & Outdoor har dem i forskellige varianter, så du kan finde den, der matcher dine behov bedst. Du kan vælge en foldekniv, der jo praktisk nok kan foldes sammen, og være lettilgængelig i bukselommen. Du kan også vælge et Nordhunt Slagteknivssæt, der gør det let og hurtigt at ordne dit vildt. De kommer i en taske, der holder dem samlet, og som er let at have med rundt. Du kan finde jagtknive fra gode og anerkendte mærker som Härkila, Pendelton og Gerber i blandt flere andre. Jagtknivene kommer selvfølgelig i skeder, der beskytter bladet, såvel som dig. Tag ind forbi jafi.dk og find de helt rigtige jagtknive til din jagtype.