AKJUMEN

Marinebutikken har Ronstan blokke og Jotun bådmaling på lager

Ohøj seljer! Marinebutikken byder dig velkommen, hvis du er på udkig efter båd- eller marineudstyr. Deres store udvalg er både at finde online og i deres fysiske butik beliggende ved havnen i Vejle. Uanset hvordan du besøger butikken, mødes du dog af mange års erfaring og stor passion indenfor alt, der har med sejlads at gøre.

Vælg Ronstan blokke i serie 100

Sejlsbåds blokke fås fra markedets førende producenter hos Marinebutikken. Ronstan blokke er for eksempel en del af den absolutte elite, når det gælder sejlbådstilbehør. Ronstan blokke fås derfor i en lang række af modeller, der klarer alle mulige forskellige opgaver ombord. Det bedste ved at vælge Ronstan blokke er den høje kvalitet, du får for pengene. Du kan nemlig trygt overlade de mange tunge opgaver, du skal håndtere på vandet til dine Ronstan blokke, uanset om du vælger kuglelejeblokke, Orbit blokke eller Ronstan glideleje blokke. Marinebutikken forhandler desuden Ronstan blokke i serierne 20, 40, 50, 55, 60, 75, 100 og mini. Du finder derfor med garanti Ronstan blokke, der kan trække dit tovværk og derfor passer dine behov. Det smarte ved at vælge Ronstan er yderligere, at de mange Ronstan blokke nærmest ikke kræver vedligeholdelse, og du kan derfor nemt investere i nye blokke og regne med, at de vil holde i lang tid endnu.

Undgå alger med Jotun bådmaling

Hos Marinebutikken vil man naturligvis også gerne, at du altid er klar til søsætning, og derfor forhandler deet stort udvalg af bådmaling. Jotun bådmaling er for eksempel perfekt til dig, der ønsker at beskytte din båd mod alger, slim og andre former for begroning i løbet af sejlsæsonen. Jotun bådmaling er et godt valg, fordi den lækre maling yder god beskyttelse til en enkelt sæson og samtidigt fås i varianter, der er selvpolerende. Hvis du investerer i Jotun bådmaling, der er selvpolerende, lader du båden gøre det hårde arbejde. Selvpolerende Jotun bådmaling er nemlig delvist opløseligt, hvilket betyder, at den malede overflade poleres under sejlads. Således eksponeres overfladen løbende til friske aktivstoffer, hvilket beskytter mod begroning i løbet af sejlsæsonen. En anden fordel ved selvpolerende Jotun bådmaling, er det faktum, at du sjældent behøver at slibe bunden, før du påfører den årlige maling. Hvert 5.-10. år kan nemlig ofte gøre det, da grundig vask med en blød børste eller en let højtryksrensning som regel slår til. Selvpolerende Jotun bådmaling fås derfor selvfølgelig i en lang række farver hos Marinebutikken, sådan at du kan nyde godt af flot maling i høj kvalitet, der passer netop din båd!

Læs mere om det store udvalg på www.vejlemarineservice.dk, eller besøg den store fysiske butik i Vejle. Vælger du at handle online, får du altid faste lave priser på fragt og din bestilling leveret inden for et par enkelte hverdage.