AKJUMEN

Onyx readers og Amazon Echo højtalere fra eBookReader.dk

Webshoppen eBookReader.dk sælger e-bogslæsere online. Køb f.eks. modeller fra Kindle. Onyx BOOX Max Lumi og andre modeller fra mærket er også til salg. Det gælder også den smarte Amazon Echo.

Køb en Onyx e-bogslæser, og få den ultimative kvalitet

Onyx og deres BOOX Max Lumi er en luksusudgave fra serien af. Det er dog ikke den eneste model, de hos eBookReader.dk forhandler. Køb også Onyx BOOX Poke 3, Nova 3 m.m. Med Onyx BOOX Max Lumi får du hele 64 GB plads, der er usædvanligt meget. Der er nemlig lidt flere muligheder med disse, da man kan downloade almindelige apps. Det er fordi, at de understøtter Android, præcist som almindelige smartphones og tablets. Så der er masser af muligheder for at udnytte pladsen til fulde. Onyx giver god mening til dem, der vægter kvalitet højt, og som gerne vil betale prisen. Du finder også brugsanvisninger og mere produktinformation på www.ebookreader.dk.

Amazon Echo kommer med en smart assistent og så meget mere

Amazon Echo er et godt tilkøb ved siden af din e-bogslæser. Hvad end du bruger en Kindle, PocketBook reader m.m., er det rart også at kunne lytte til lydbøger på en smart højtaler, der er let at tage med sig. Det er præcist, hvad man får i Amazon Echo. Denne lille gadget er dog flere ting. Den kommer også med den anerkendte personlige assistent, der hedder Alexa. Der er indbygget mikrofon, så assistenten kan reagere på dine kommandoer. Bemærk dog, at Amazon Echo kun understøtter engelsk tale. Den kan læse nyheder, og så kan man faktisk også bruge den til telefonopkald. Ja, Amazon Echo er en smart sag. Når man først har brugt den i det daglige, er det svært at undvære denne Bluetooth højtaler.

Benyt med fordel eBookReader.dk onlinebutikken, hvis du kigger efter Amazon Echo højtaleren med trådløse egenskaber, og hvis du leder efter en e-bogslæser fra Onyx, Kindle eller et andet mærke. Udvalget er til at gå til døgnet rundt.