AKJUMEN

Påbegynd dit næste projekt med mohair garn fra Mayflower i den bedste kvalitet

www.kreativgarn.dk er stedet for dig, der er på udkig efter store, skønne sortimenter af kvalitetsgarn. Her har du mulighed for at finde en lang række typer af garn, såsom silke garn, mohair garn, uld garn m.fl. fra anerkendte mærker, bl.a. Mayflower, Knitpro og mange andre. Så gå roligt på udkig hos KreativGarn.dk i dag og find lige det garn, du ønsker dig.

Blødt mohair garn 

Her finder du KreativGarn.dks brede og lækre udvalg af det populære mohair garn. Mohair garn kommer fra angora-geden og er kendt for sin bløde og fluffy struktur, der er vidunderlig i kombination med andre garntyper til bl.a. sweaters. Her på siden finder du det skønne mohair garn i en masse smukke, unikke farver. Meget af KreativGarn.dks mohair garn er også fairtrade og håndfarvet, så du er sikret den absolut bedste kvalitet, der er at finde på det danske marked. Gå på udkig i sortimentet af mohair garn i dag og gør dine vildeste strikke drømme og projekter til virkelighed.

Forskellige typer garn fra Mayflower

Mayflower er et anerkendt garnmærke, der producerer garn i flere forskellige typer og farver. Her på siden finder du KreativGarn.dks udsnit af Mayflowers skønne garnkollektioner, som du roligt kan tage et nærmere kig på. Blandt de forskellige varer, du finder i udsnittet af Mayflower, finder du bl.a. Chunky uldgarn, ribbon garn og mohair garn i forskellige farvenuancer. På den måde er der rig mulighed for at finde den helt rette type garn, som du har brug for til netop dit strikkeprojekt.

Tøv ikke med at besøge KreativGarn.dk, hvor du finder alverdens former for garn i skønne farver, spændende typer og ofte fairtrade og økologisk. Her er du altså altid sikret den højeste kvalitet - og så endda til fordelagtige priser.